Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

Ραχήλ Μακρή «Οι Βουλευτές της Συγκυβέρνησης υπερψηφίζουν τη καταστροφή χιλιάδων ανθρώπων σε Ελλάδα και Κύπρο για να διασφαλίσουν τα κέρδη του κ. Σάλλα»Δήλωση της Βουλευτού Ν. Κοζάνης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για το άρθρο 168 του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών για τη «Πρόσβαση στη δραστηριότητα των πιστωτικών ιδρυμάτων και προληπτική εποπτεία πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων επενδύσεων (ενσωμάτωση της οδηγίας 2013/36/ΕΕ), κατάργηση του ν. 3601/2007 και άλλες διατάξεις»

Ραχήλ Μακρή «Οι Βουλευτές της Συγκυβέρνησης υπερψηφίζουν τη καταστροφή χιλιάδων ανθρώπων σε Ελλάδα και Κύπρο για να διασφαλίσουν τα κέρδη του κ. Σάλλα»

Με Φωτογραφική διάταξη υπέρ της Τράπεζας Πειραιώς νομιμοποιείται αναδρομικά κατά παράβαση του άρθρου 479 του Αστικού Κώδικα  μια παράνομη μεταβίβαση. 

Η εξαγορά των Κυπριακών τραπεζών έναντι 500 περίπου εκ ευρώ, παρά τα κέρδη των 3.6 δις ευρώ ολοκληρώθηκε σήμερα με την υπογραφή των κυβερνητικών Βουλευτών, οι οποίοι απαλλάσσουν τον Σάλλα από τις νόμιμες υποχρεώσεις καταβολής των οφειλών που συμπαρασύρει αυτή η συναλλαγή.

 Η Κυβέρνηση καταστρέφοντας χιλιάδες ανθρώπους σε Ελλάδα και Κύπρο μετατρέπει τα κέρδη του κ. Σάλλα σε καθαρή ληστεία του κοινωνικού συνόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.