Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

'Ολγα (ντυμένη Μπουμπουλίνα) και Πάνος (ντυμένος Κολοκοτρώνης) τιμούν την Ελλάδα και το οικονομικό της πλεόνασμα, στην Ουάσιγκτον..

Με δύο υπουργούς αντιπροσωπεύεται η Ελλάδα στην εκδήλωση γιά την 25η Μαρτίου (4 Απριλίου)
'Ολγα (ντυμένη Μπουμπουλίνα) και Πάνος (ντυμένος Κολοκοτρώνης) τιμούν την Ελλάδα και το οικονομικό της πλεόνασμα, στην Ουάσιγκτον (Λευκό Οίκο)
Στην Ουάσιγκτον

ταυτόχρονα και οι δύο υπουργοί (Κεφαλογιάννη και Παναγιωτόπουλος)
γιά να ''προβάλουν'' την Ελλάδα τουριστικά και πολιτιστικά. Δηλαδή, γιά αναμνηστική φωτογραφία, στον Λευκό Οίκο, στην καθιερωμένη ημίωρη εκδήλωση με την παρουσία 300 Ομογενών. 
Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα αντιπροσωπεύεται με δύο υπουργούς σε τέτοια εκδήλωση, δίνοντας έτσι ισχυρό μήνυμα στις ΗΠΑ και στην Ομογένεια: Λεφτά -έστω δανεικά- πάντα θα υπάρχουν γιά υπουργικές γελοιότητες και φιγούρες. (Ο ευρισκόμενος στη Νέα Υόρκη υπουργός Γεωργίας, δεν πήγε Ουάσιγκτον)....kalami.net

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.