Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

Επίσκεψη σε κοινωνικά ιδρύματα του Βόλου από την Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Επίσκεψη σε κοινωνικά ιδρύματα του Βόλου

Τρία κοινωνικά ιδρύματα του Βόλου, με μακροχρόνια και πολύ σπουδαία προσφορά στην τοπική κοινωνία -το Γηροκομείο, το Ορφανοτροφείο και τις «Άσπρες Πεταλούδες»- επισκέφθηκε την Μ. Πέμπτη η βουλευτής Μαγνησίας και υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Συνομίλησε με υπευθύνους των ιδρυμάτων, αντάλλαξε απόψεις, ενημερώθηκε για ζητήματα που χρειάζονται άμεσες λύσεις και κατέγραψε προτάσεις. Ειδικά στο Γηροκομείο, το βασικό πρόβλημα επικεντρώνεται στην καθυστέρηση καταβολής χρημάτων από τον ΕΟΠΥΥ, παρά τις συνεχείς πιέσεις και προσπάθειες. Ζητήθηκε και η δική της συνδρομή προς αυτή την κατεύθυνση για να μπορέσει να συνεχίσει την λειτουργία του. Η υποψήφια Περιφερειάρχης δήλωσε πως όλες οι προσπάθειες θα επικεντρωθούν στην συνέχιση της προσφοράς του στην τοπική κοινωνία και προς την κατεύθυνση αυτή θα εργαστεί.
Στις «Άσπρες Πεταλούδες», οι υπεύθυνοι την ενημέρωσαν για την υπάρχουσα κατάσταση και για την στήριξη του ιδρύματος από την τοπική κοινωνία. Το συγκεκριμένο ίδρυμα συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια προσφοράς.
Στο Ορφανοτροφείο, επίσης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από μέλη της διοίκησης για τις ανάγκες του ιδρύματος και την προσπάθεια που καταβάλλεται, ειδικά με την οικονομική κρίση που έχει περιορίσει στο ελάχιστο την κρατική χρηματοδότηση.
Η βουλευτής Μαγνησίας και υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας δήλωσε πως θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες παρέμβασής της ώστε να στηριχθεί η συνέχιση της λειτουργίας τους καθώς αποτελούν σημαντικότατες κοινωνικές δομές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.