Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

Μ. Χρυσοβελώνη : Έργα βιτρίνας και εγκατάλειψη στον Αμπελώνα...

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Για έργα «βιτρίνας» από την πλευρά της Περιφέρειας Θεσσαλίας έκαναν λόγο κάτοικοι του Αμπελώνα Λάρισας σε συνάντησή τους με την βουλευτή Μαγνησίας και υποψήφια Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα των κατοίκων
- όπως διατυπώθηκε με έμφαση στην κ. Χρυσοβελώνη - είναι οι υπέρογκοι λογαριασμοί νερού, η δικαστική εκκρεμότητα που έχουν με τη δημοτική Αρχή και το δίκτυο ύδρευσης αμιάντου που δεν έχει αντικατασταθεί με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για την δημόσια υγεία από την κατανάλωση νερού.

Οι κάτοικοι ανέφεραν στην κ. Χρυσοβελώνη ότι δεν έγιναν έργα ανάπτυξης στον Αμπελώνα, αλλά κάποια «βιτρίνας» - όπως τα χαρακτήρισαν - που δεν έχουν αντίκρισμα στην τοπική κοινωνία.

Ειδικά για το θέμα των υπέρογκων λογαριασμών και την δικαστική εκκρεμότητα ζήτησαν παρέμβαση της βουλευτού στη Βουλή. Η κ. Χρυσοβελώνη δεσμεύτηκε να φέρει το θέμα στην Βουλή, στον αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος, με σχετική αναφορά. Ήδη το θέμα αυτή έχει ταθεί από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στο Κοινοβούλιο, υπήρξε αντίδραση και κινητοποίηση από τους κατοίκους του Αμπελώνα χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Η Δημοτική Αρχή μάλιστα διώκει δικαστικά κατοίκους για μη πληρωμή των λογαριασμών της ύδρευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.