Σε Τρίκαλα και Λάρισα η Μαρίνα Χρυσοβελώνη...

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ
Τις διαμαρτυρίες και τα παράπονα αστυνομικών και πυροσβεστών στα Τρίκαλα για τους «κουτσουρεμένους» μισθούς άκουσε η βουλευτής Μαγνησίας και υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη στη σημερινή της περιοδεία στην πόλη των Τρικάλων. Επιπλέον, όπως ανέφεραν στην κ. Χρυσοβελώνη, τους «δελεάζουν με το πλεόνασμα, αλλά στην ουσία αυτό που υπόσχεται η κυβέρνηση στους εργαζόμενους σε Αστυνομία και Πυροσβεστική είναι φιλοδώρημα και φαίνεται πως θα δοθεί - αν τελικά δοθεί - με μη ρεαλιστικά κριτήρια και σε ελάχιστους».


Η υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας συναντήθηκε επίσης με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, συνάδελφό της κ. Δημ. Κοντογιάννη και συζήτησαν ζητήματα που απασχολούν τους νομικούς και στο Νομό Τρικάλων.

Πρωί - πρωί όμως η κ. Χρυσοβελώνη βρέθηκε στη λαϊκή αγορά της πόλης των Τρικάλων και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μεγάλο αριθμό παραγωγών, αλλά και καταναλωτών. Όλοι της μετέφεραν ένα κλίμα απόγνωσης και απελπισίας τονίζοντας ότι η οικονομική κρίση έχει «διαλύσει τις ζωές τους». Της ζητούν παρεμβάσεις τόσο μέσω της Βουλής όσο και της Περιφέρειας Θεσσαλίας που θα ανακουφίσουν και θα βελτιώσουν την καθημερινότητά τους.

Αύριο, Μ. Τρίτη, η βουλευτής Μαγνησίας και υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, θα έχει συνάντηση με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας όπου θα ενημερωθεί για τα ζητήματα που απασχολούν τόσο το περιφερειακό Νοσοκομείο της Θεσσαλίας όσο και γενικότερα το χώρο της δημόσιας υγείας.

Επίσκεψη θα πραγματοποιήσει και στην Πυροσβεστικής Υπηρεσία, στην περιφερειακή Διοίκηση Θεσσαλίας, όπου θα συναντηθεί με τον περιφερειακό διοικητή, με αξιωματικούς και πυροσβέστες, ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου.

Τέλος θα συναντηθεί με μέλη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού για να ενημερωθεί σχετικά με ζητήματα που απασχολούν τον δικό τους κλάδο.

Σχόλια