Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

Ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης ....είναι ο δεξιός βραχίων του Πρωθυπουργού !

"ασόβαρα και ανυπόληπτα φερέφωνα"  λένε ότι ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης είναι ένας απλός τεχνοκράτης ....διεκπεραιωτής και αρχειοθέτης εγγράφων
-Όσοι πάλι σοβαροί και σκεπτόμενοι πολίτες  ....
θέλετε να δείτε τις σημαντικότατες, πάμπολλες αρμοδιότητές του ....επισκεφθείτε και περιηγηθείτε στην οικεία ιστοσελίδα της Γραμματείας..
Θα διαπιστώσετε ότι ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης ....είναι ο δεξιός βραχίων του Πρωθυπουργού!

Η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.