Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

Μ. Χρυσοβελώνη: Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή ούτε ελικόπτερο για αποχώρηση. Χάσατε και το τελευταίο δρομολόγιο.

Αναφερομένη στις χθεσινές αποκαλύψεις για το κύκλωμα συνωμοτών μέσα στην Κυβέρνηση με στόχο την διαστροφή της Δικαιοσύνης η αναπλ. Γραμματέας της Κ.Ο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Βουλευτής Μαγνησίας Μ. Χρυσοβελώνη είπε τα εξής στον κ. Μιχελάκη:
«Εφαρμόζετε κατά κυριολεξία το δόγμα Βενιζέλου για όσους τους φτύνουν και λένε ότι βρέχει. Όμως ο λαός μας κυρίες και κύριοι συνάδελφοι δεν συγχώρεσε ποτέ όσους συνωμότησαν κατά της Πατρίδας.
Έτσι και σήμερα δεν θα συγχωρέσει εκείνους που διέστρεψαν την Δημοκρατία και ξεθεμελίωσαν την Δικαιοσύνη. Εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ υποσχόμαστε ένα μόνο πράγμα στον Ελληνικό λαό. Από την μάχη που έρχεται μονάχα ένας θα βγει όρθιος. Κι αυτός δεν θα είναι ο συνωμότης Σαμαράς αλλά ο Έλληνας πολίτης.

Καταδικάζουμε μια παράνομη κυβέρνηση που αυτοαποκαλύφθηκε χθες ως γιάφκα συνωμοτών. Τα κόλπα σας ήρθαν πλέον στο φως της ημέρας. Η κουρελού ξηλώνεται και οι πολίτες γνωρίζουν με ονόματα και ντοκουμέντα ποιοι διαστρέφουν την Δημοκρατία και συνωμοτούν για να καταργήσουν την Δικαιοσύνη. Σε αυτή την ιταμή πρόκληση μια χούφτας επίορκων υπουργών και του αρχισυνωμότη Πρωθυπουργού απαντάμε: χάσατε και το τελευταίο δρομολόγιο. Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή ούτε ελικόπτερο για αποχώρηση. Η σύγκρουση μας με όσους πρόδωσαν την Δημοκρατία θα είναι μετωπική και η πτώση σας οριστική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.