Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κολλητός του Γιωργάκη και του Ρόντος ο Χριστόπουλος


Κολλητός του Γιωργάκη και του Ρόντος ο ΧριστόπουλοςΔυσώδες είναι το παρελθόν του ανθρώπου που υπηρέτησε το τουρκικό προξενείο με την στάση του και εμφάνισε τον πραγματικό του εαυτό στην υπόθεση Σαμπιχά Σουλεϊμάν. Αδιαφανείς οι πηγές χρηματοδότησης στις ΜΚΟ που συμμετέχει, όπως προκύπτει από τον κρατικό έλεγχο, την ίδια στιγμή που κανείς δεν έχει αναρωτηθεί, «πως αυτός ο άνθρωπος συνεχίζει να διδάσκει παιδιά;»
Ναι, είναι
καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, όπου έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαδώσει τις απόψεις του περί… συμπαγούς τουρκικού πράγματος για τη Θράκη… Θα επανέρθουμε στο θέμα αυτό, αφού δούμε και κάποια άλλα πραγματάκια, ενδεικτικά για το ποιόν του κ.Χριστόπουλου.
Έχοντας δηλώσει πως η μειονότητα μπορεί να αυτοχαρακτηρίζεται όπως αυτή επιθυμεί, κάτι που συμβαδίζει απόλυτα με τις θέσεις της Άγκυρας για τη Θράκη, έφτασε σε σημείο να κατηγορεί την ίδια του την πατρίδα ότι δήθεν απαγορεύει τη χρήση διαφόρων όρων στα σωματεία της μειονότητας.
Διετέλεσε σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου την περίοδο που ήταν Υπουργός Εξωτερικών και όταν ο Άλεξ Ρόντος… έκοβε και έραβε στις επιχορηγήσεις των ΜΚΟ από το ΥΠΕΞ. Επίσης, ήταν αυτός που είχε αναλάβει την προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ για τον Δήμο Αθηναίων (2010), Γιώργου Καμίνη.
Να μην ξεχνάμε πως βρισκόταν ανάμεσα στους θερμούς υποστηρικτές του σχεδίου Ανάν για την Κύπρο, ενώ… παράσημο αποτελεί το ότι εμφανίστηκε υπέρμαχος του «συνωστισμού», αντί Μικρασιατικής Καταστροφής, της ανεκδιήγητης Μαρίας Ρεπούση.
Ως «αυθεντία» στα θέματα των μειονοτήτων, η συμμετοχή του στο Κέντρο Ερευνών μειονοτικών Ομάδων (ΚΕΜΟ), το οποίο είναι κυβερνητικά ελεγχόμενος και χρηματοδοτούμενος φορέας και τελεί υπό διερεύνηση από την οικονομική αστυνομία για την χρηματοδότησή του.
Για να επανέρθουμε στο… επιμορφωτικό του έργο ως καθηγητής, τον Μάιο του 2009 είχε βάλει ως εξεταστέο θέμα στους φοιτητές στο μάθημα «Τέχνη, ελευθερία και λογοκρισία», κείμενο που εμπεριείχε την εξής πρόταση: «Ο πίνακας αυτός αναπαριστά τον Ιησού σε στιγμή σεξουαλικής συνεύρεσης και ηδονής με μια λαϊκή τραγουδίστρια ντυμένη καλόγρια».
Θα αφήσετε αυτόν τον άνθρωπο να παραμείνει στο ευρωψηφοδέλτιο; Θα τον αφήσετε να συνεχίσει να διαδίδει τις φιλοτουρκικές και ανιστόρητες απόψεις του; Να προσβάλει με ρατσιστικό τρόπο όποιον είναι διαφορετικός και δεν συμφωνεί με τη γραμμή του τουρκικού προξενείου;

hellasforce.com

Σχόλια