Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

Γιάννης Μιχελάκης..τι προτιμάτε δανεισμό ή περικοπή μισθών και συντάξεων..;;

Γιάννης Μιχελάκης..τι προτιμάτε δανεισμό ή περικοπή μισθών και συντάξεων..;;Ο κ. Μιχελάκης ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1…
Όπως ήταν αναμενόμενο η συζήτηση επικεντρώθηκε και στην περιβόητη και πολυδιαφημισμένη φούσκα, προεκλογικό πυροτέχνημα της δήθεν εξόδου στις αγορές…
Στην συζήτηση συμμετείχε μέσω skype και ο καθηγητής Λαπαβίτσας…που τόνισε ότι αφώς πρόκειται
για μια προεκλογική κίνηση και για έναν δανεισμό με πολύ υψηλό επιτόκιο..παράλληλα τόνισε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και θα πρέπει να γίνει διαγραφή του χρέους..
Ο Γιάννης Μιχελάκης προφανώς έχοντας σαν γνώμονα την κυβερνητική καραμέλα και πάγια τακτική των ψευτοδιλλημάτων και εκφοβισμού..είπε «τι είναι προτιμώτερο να δανείζεσαι ή να κόβεις μισθούς και συντάξεις..;;»
Για τα κατοχικά δάνεια και αν θα τεθεί το θέμα στην Μέρκελ που μας έρχεται αυριο…ο κ. Μιχελάκης πέταξε την μπάλα στην εξέδρα λέγοντας ότι το θέμα τέθηκε από τον κ. Παπούλια στον Γερμανό ομόλογό του..Ξέχασε να μας πει όμως ο κ. Μιχελάκης ότι ο Γερμανός πρόεδρος είναι εντελώς αναρμόδιος..
Υπάρχουν και άλλες λύσεις κ. Μιχελάκη..υπάρχουν και άλλες προτάσεις που δεν είναι άλλες από την πραγματική έξοδο από το μνημόνιο, οι διεκδικήσεις των κατοχικών δανείων κλπ…αλλά αυτά προυποθέτουν σοβαρές κυβερνήσεις και πτριώτες πρωθυπουργούς…
Τέρμα τα ψευτοδιλλήματα ..δεν πείθετε κανέναν.. Αυτό που προτιμούμε κ. Μιχελάκη είναι να φύγετε μια ώρα αρχίτερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.