Μ. Χρυσοβελώνη: «Τη μάχη για την Θεσσαλία, τη γη μας, θα την κερδίσουν τελικά οι απλοί πολίτες!»

Η επικεφαλής του συνδυασμού «ΘΕΣΣΑΛΙΑ Η ΓΗ ΜΑΣ!» Μαρίνα Χρυσοβελώνη κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Λάρισας τις υποψηφιότητες της ίδιας και δεκάδων ανεξάρτητων Θεσσαλών για τις περιφερειακές εκλογές. Μαζί με τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες Καρδίτσας Αλέξανδρο Τέγα, Λάρισας Χαράλαμπο Παπασπύρο, Μαγνησίας Χρήστο Χρηστάκη και Τρικάλων Στέλιο Λάσκο η Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε αποφασισμένη για την επιτυχή ολοκλήρωση της μεγάλης αυτής προσπάθειας υπέρ της Θεσσαλίας και αισιόδοξη για το εκλογικό αποτέλεσμα:

«Η σημερινή ημέρα αποτελεί τυπικά την αφετηρία μιας μεγάλης, κοινής προσπάθειας για την Θεσσαλία, τη γη μας! Ουσιαστικά όμως η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε τη στιγμή που καθημερινοί άνθρωποι, μακριά από παρωχημένες νοοτροπίες και εξουσίες, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα κοινά. Το προσκλητήριο του συνδυασμού μας είναι απλό. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας - χωρίς κομματικές κάρτες ή αποκλεισμούς - να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό της Θεσσαλίας, της πατρογονικής μας γης.

Στο προσκλητήριο αυτό ανταποκρίθηκαν πρώτα απ’ όλους οι υποψήφιοι που συμμετέχουν σήμερα στην πρώτη γραμμή της κοινής αυτής προσπάθειας. Άνθρωποι με αγάπη για τον τόπο μας, με πετυχημένες επαγγελματικές διαδρομές, με προσφορά στις τοπικές κοινωνίες. Όλοι μαζί θα δώσουμε την μάχη για να μεταφέρουμε αυτά ακριβώς τα στοιχεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Να μετατρέψουμε δηλαδή τις γνώσεις και εμπειρίες των πολλών, καθημερινών πολιτών της Θεσσαλίας σε πρόοδο και ανάπτυξη για την Περιφέρειά μας.

Για να το πετύχουμε αυτό αποφασίσαμε να εμπιστευθούμε τους ίδιους τους αυτοδημιούργητους Θεσσαλούς, μένοντας μακριά από κομματικούς σωλήνες και κατασκευάσματα δημοσίων σχέσεων. Από λογικές που στην αυτοδιοικητική πράξη αποδείχθηκαν επιζήμιες για την κοινωνία ή επωφελείς μόνο για κάποιους επαγγελματίες της πολιτικής.

Ορισμένοι νόμισαν ότι δεν θα τα καταφέρουμε μένοντας εκτός του συστημικού μαντριού, όμως η δυναμική που απέκτησε η κοινή μας προσπάθεια τους διέψευσε. Όσο πλησιάζουμε στις 18 Μαΐου θα τους διαψεύδουμε όλο και περισσότερο. Τη μάχη για την Θεσσαλία, τη γη μας, θα την κερδίσουν τελικά οι απλοί πολίτες».

Σχόλια