Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

Πακιστανοποίηση της Θράκης με τη βούλα!ΕΟΖ με υπογραφή Γιαννακίδη….
Τα γραπτά μένουν κ. Γιαννακίδη!
Προσπάθειες αποχρωματισμού της πράσινης ταμπέλας του, επιχειρεί ο νυν περιφερειάρχης ΑΜ-Θ εν όψει των κρίσιμων περιφερειακών εκλογών.


10155246_10202767613423416_3797590217011557096_n 

Πως να τολμήσει άλλωστε να ζητήσει εκ νέου τη ψήφο των Θρακιωτών , ως αφοσιωμένος συνεταίρος της Μέρκελ !
Νωπή ακόμη η μελάνη της υπογραφής του για τη σύσταση Ελεύθερων Οικονομικών Ζωνών στη περιφέρεια ΑΜΘ, υποκλινόμενος στο αφεντικό του, καταδικάζοντας έτσι τον τόπο σε εθνική αλλοίωση……
Η σκουριά του μνημονίου δεν φεύγει έτσι απλά από τους υπηρέτες του, τα γραπτά μένουν κ. Γιαννακίδη!


hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.