Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απίστευτος ο Μπουτάρης…Θα έβαζα κάτω από τη βάση στους Θεσσαλονικείς !!


Απίστευτος ο Μπουτάρης…Θα έβαζα κάτω από τη βάση στους Θεσσαλονικείς !!«Μετεξεταστέοι» μένουν οι Θεσσαλονικείς, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος επεσήμανε, επίσης, ότι δεν είναι συνεργάσιμοι.
«Θα έβαζα κάτω από τη βάση στους Θεσσαλονικείς. Ο Θεσσαλονικιός όχι μόνο δε συνεργάστηκε, αλλά θα πω και το εξής, διότι να μην ξεχνάμε ότι και ο Άγιος φοβέρα θέλει. Όταν πας στην Εκκλησία, λέει
«μετά φόβου Θεού, πίστεως κι αγάπης». Λέμε γιατί στη Γερμανία γίνεται έτσι. Πήγαινε να δεις τι αστυνομία έχουν στη Γερμανία» δήλωσε ο κ. Μπουτάρης στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, ερωτηθείς για τα προβλήματα της κατάληψης δημόσιων χώρων και της καθαριότητας.
Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στους υπόλοιπους υποψήφιους για το δήμο: «Εγώ θα ρίξω το γάντι στους υπόλοιπους υποψηφίους. Θα πω ελάτε παιδιά να συμφωνήσουμε. Αυτό είναι το δικό μου πρόγραμμα για το 2014- 2020. Έλα κ. Καλαφάτη, τι πρόγραμμα έχεις για το διάστημα αυτό, έλα κ. Μηταφίδη. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε σε όλα. Ελάτε να δούμε όλα τα σημεία στα οποία συμφωνούμε και να τα στηρίξουμε όλοι μαζί. Να έχουμε ομόφωνες αποφάσεις».
Ολοκληρώνοντας, ο δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι αν επανεκλεγεί θα εξαντλήσει τη θητεία του, προσθέτοντας ότι θα προτείνει εκ νέου στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας να περιοριστεί ο αριθμός των θητειών ενός δημάρχου, σε δύο.

Σχόλια