15 ημέρες στη Νέα Υόρκη με 900 ευρώ...γίνεται;;.. στο ΚΕΘΙ της κας Καϊλή όλα γίνονται..!!!

Εκτός από τη Γενική Γραμματεία Ισότητας, με Γενική Γραμματέα Ισότητας κα Κόλλια (με την οποία είχαμε ασχοληθεί), που ήταν και πολιτευτής της ΝΔ, υπάρχει και το Κέντρο Θεμάτων Ισότητας (ΚΕΘΙ), με Πρόεδρο εδώ και μερικούς μήνες την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια ευρωβουλευτή, Εύα Καϊλή. Χωρίς να εισέλθουμε στο αντικείμενο απασχόλησης του ΚΕΘΙ (που μάλλον δικαιολογεί αργομισθία των “εργαζομένων” ),
βλέπουμε ότι το διοικητικό του Συμβούλιο, με Πρόεδρο την ίδια την κα Καϊλή, αποφάσισε να στείλει για δεκαπέντε μέρες στη Νέα Υόρκη την Πρόεδρο του (μήπως για να βοηθήσει τη κυρία Κόλλια;) και εγκρίνει για να γίνει αυτή η μετακίνηση, εννιακόσια ευρώ.

Τα ερωτήματά μας:
1. Εννιακόσια ευρώ για αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη δεν φτάνουν ούτε για φαγητό δεκαπέντε ημερών. Μόνο τα αεροπορικά εισιτήρια, οικονομική θέση, υπερβαίνουν τα εννιακόσια ευρώ. Για ξενοδοχείο πρέπει να υπολογίσει κανείς περί τα εκατό πενήντα την ημέρα τουλάχιστον. Μια σύγκριση με το κόστος ταξιδιού της Γενικής Γραμματέως, μας το αποδεικνύει.
2. Η κα Καϊλή δεν εμφανίστηκε πουθενά στη Νέα Υόρκη. Άρα, το ταξίδι μάλλον ματαιώθηκε. Τα χρήματα επιστράφηκαν; Αν πάλι μας πει ότι παρόλα αυτά πήγε, πράγμα που εύκολα αποδεικνύεται από το διαβατήριό της, τότε ποιός και από τι κονδύλια κάλυψε τη διαφορά από τα εννιακόσια ευρώ; Και τέλος, για πιο ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ λόγο πήγε, αφού παρέμεινε αόρατη, σύμφωνα με τις διπλωματικές αρχές μας στις ΗΠΑ.
Τέλος να προσθέσουμε ένα ακόμη ερώτημα: αν πήγε για υπηρεσιακούς λόγους και πλήρωσε από την τσέπη της, αυτό αποτελεί παρανομία γιατί ουσιαστικά αποτελεί δωρεά προς το Ελληνικό Δημόσιο, κάτι που γίνεται μόνο μετά από έγκριση σχετικού νόμου από τη Βουλή…

http://e-dragoumanos.eu
Ο ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΣ

Σχόλια