Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες του Boeing από τα ευρήματα στην Αυστραλία


Στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες του Boeing από τα ευρήματα στην Αυστραλία Τις πρώτες φωτογραφίες από τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν στον Ινδικό Ωκεανό, δυτικά του Περθ, και εκτιμάται πως είναι πιθανό να ανήκουν στο χαμένο αεροσκάφος των Malaysia Airlines έδωσε πριν λίγο στη δημοσιότητα το βρετανικό δίκτυο Sky News.

Πρόκειται για δύο αντικείμενα που παραμένει ασαφές τι ακριβώς είναι. Το μεγαλύτερο έχει μέγεθος περίπου 24 μέτρα και το δεύτερο είναι μικρότερο. Τα αντικείμενα εντοπίστηκαν από δορυφόρο περίπου 3000 χιλιόμετρα φυτικά του Περθ.
Αεροσκάφος AP-3C Orion της Πολεμικής Αεροπορίας της Αυστραλία βρίσκεται ήδη στο σημείο αυτό και άλλα αεροσκάφη κατευθύνονται εκεί. Ένα εμπορικό πλοίο αλλάζει την πορεία του και αναμένεται να φθάσει στην περιοχή σε λίγες ώρες.

«Νέες και αξιόπιστες πληροφορίες έχουν έρθει στο φως σε σχέση με την έρευνα για την πτήση MH370 της Malaysia Airlines στο νότιο Ινδικό Ωκεανό» δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Άμποτ στη βουλή της χώρας.
Το ένα από τα δύο αντικείμενα υπολογίζεται στα 24 μέτρα και το δεύτερο είναι μικρότερο. «Τα αντικείμενα είναι σχετικά ασαφή, βυθίζονται και ανεβαίνουν στην επιφάνεια κατά διαστήματα», δήλωσε ο Τζον Γιανγκ, αξιωματούχος της Αυστραλιανής Αρχής για την Ασφάλεια στη Θάλασσα.
 

hellasforce.com

Σχόλια