Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Οι επικοινωνίες του Μαλαισιανού Boeing 777 είχαν απενεργοποιηθεί πριν την εξαφάνιση του !!

Eίναι πολύ πιθανόν η πτήση MH370 να είχε εσκεμμένα απενεργοποιημένες τις επικοινωνίες του αεροσκάφους πριν εξαφανισθεί...αλλά δεν υπάρχει επιβεβαίωση ότι το αεροπλάνο έπεσε θύμα αεροπειρατείας, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας Razak σε συνέντευξη τύπου. Υπάρχει μεγάλος βαθμός βεβαιότητας ότι τα συστήματα επικοινωνιών
του αεροσκάφους της πτήσης MH37, απενεργοποιήθηκαν από κάποιον στο αεροπλάνο, δήλωσε ο Razak. Επικαλούμενος πειστήρια από δορυφορικές εικόνες και ίχνη ρανταρ, ο Razak τόνισε ότι οι όποιες ενέργειες έγιναν πριν την εξαφάνιση του αεροπλάνου, ως αποτέλεσμα ενέργειας επιβαίνοντος στην πτήση" Η πτήση MH370 ήταν καθοδόν προς το Πεκίνο από την Κουάλα Λουμπούρ, όταν εξφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ. Μετέφερε 239 επιβάτες. Αναταποκρινόμενος στις φήμες για αεροπειρατεία στο Boeing 777, ο Razak δήλωσε ότι κάτι τετοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί. "Παρά τις αναφ ορές των ΜΜΕ ότι το αεροπλάνο απήχθη, επιθυμώ να κάνω πολύ καθαρό ότι, ακόμα διερευνούμε όλες τις πιθανότητες, καθώς και τι έκανε το αεροπλάνο να αλλάξει πορεία " Οι έρευνες που σχετίζονται με την εξφάνιση του Boeing 777 έχουν εισέλθει σε νέα φάση, είπε ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας, προσθέτοντας ότι οι έρευνες για συντριμια στη θάλλασσα της Ν. Κίνας έχουν ολοκληρωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.