Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Αφού το άγνωστο, ανύπαρκτο και αδοκίμαστο "φορτσάρει", τελειώσαμε...

Στα 13% μετρήθηκε το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη. Τεράστιο ποσοστό. Πρώτος ο σύριζας με 18,5, δεύτερη και καταϊδρωμένη η ΝΔ με 13,5 και τέταρτη, πάντα σταθερή η Χρυσή Αυγή με 9%. Η Ελιά; Ξέχνα και τη νεραντζιά.
Δεν υπάρχει τίποτα στην Ελλάδα.
Αυτή είναι η κουβέντα. Όταν ένας άγνωστος κομματικός σχηματισμός, πριν ακόμα πει καλημέρα, πιάνει 13% και εμφανίζεται σα 3η δύναμη, τότε λες ότι έχουν διαλύσει τα πάντα στη χώρα.
Έτσι είναι. Καταρρέει η κυβέρνηση, το κυβερνητικό κόμμα και ο σύριζας δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι απέναντι σε μια ΝΔ που μειοψηφεί και στηρίζεται σε κόμμα, το ΠΑΣΟΚ, που ψάχνει στήριγμα στην Ελιά. Ποια Ελιά; Ξέχνα την αχλαδιά.
Μία χώρα, μία κοινωνία τη στηρίζει η κυβέρνηση. Τα κόμματα που έχουν Ιστορία. Όταν, λοιπόν, ένα ανύπαρκτο πράμα, άγνωστο, αδοκίμαστο, στην πραγματικότητα μια λέξη, το Ποτάμι, χωρίς να κάνει κάτι, χωρίς να πει κάτι, και πότε να προλάβει, μαγκώνει το 13% έναντι 18,5 της πρώτης κομματικής δύναμης, του σύριζα, τότε λες Εδώ τελειώσαμε. Είμαστε για φυλακή. Και πριν μπούμε στο κελί παραδίδουμε ζώνες, γραβάτες, τιράντες, κορδόνια, ό, τι είναι ύποπτο για να αυτοκτονήσουμε. apodytiriakias
http://www.hellasforce.com/?p=2747

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.