Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στον βωμό της… Πολιτικής Σωτηρίας και της Παγκοσμιοποίησης – Και η Ελλάδας ας καεί


Στον βωμό της… Πολιτικής Σωτηρίας και της Παγκοσμιοποίησης – Και η Ελλάδας ας καείΧαράς ευαγγέλια στην κυβέρνηση… Γιατί άραγε; Αυτοί ξέρουν πολύ καλά. Εμείς οι απλοί πολίτες γιατί να χαιρόμαστε μαζί τους; Αυτοί ακολουθούν τις εντολές της Παγκοσμιοποίησης, δίνουν τα πάντα για την πολιτική τους σωτηρία και απολαμβάνουν τις παροχές των αξιωμάτων τους. Εμείς γιατί; Επειδή χθες, λόγω των ευρωεκλογών, αποφάσισαν να πετάξουν στον λαό μερικά ψίχουλα για να… κλέψουν την ψήφο του.

Μερικά ψίχουλα, τα οποία θα δοθούν μία και μόνο φορά. Και μετά τις ευρωεκλογές θα επιστρέψουν στην…. αγαπημένη τους συνήθεια. Νέα μέτρα λιτότητας με το σκεπτικό «συγγνώμη που σας…. αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά».
Έτσι έγινε όλες τις προηγούμενες φορές, έτσι θα γίνει και τώρα. Μπορεί στην πορεία να αλλάξουν κάποια πρόσωπα (έτσι για τα μάτια του κόσμου), ωστόσο η γραμμή θα είναι ίδια. Αφού άλλωστε αυτό επιτάσσει η Παγκοσμιοποίηση.
Πάρε εσύ Έλληνα 100 και 200 ευρώ επίδομα αυτή τη στιγμή. Ούτως η αλλιώς δεν τρέχει τίποτα, αφού μετά από λίγο θα τα ξαναδώσεις στο κράτος ως φόρο και με τόκο. Πάρε και εσύ Έλληνα 100 και 200 ευρώ ως «δωράκι» και την ίδια ώρα αν χρωστάς έστω και πέντε ευρώ στο κράτος κινδυνεύεις να πας και στη φυλακή.
Πάρε εσύ Έλληνα 100 και 200 ευρώ, την ίδια ώρα που χαρίζονται στους δικούς τους ανθρώπους εκατομμύρια. Πάρε εσύ Έλληνα 100 και 200 ευρώ την ίδια ώρα που κλείνουν τα μαγαζιά, το ένα πίσω από το άλλο.
Πάρε εσύ Έλληνα 100 και 200 ευρώ και μοιράσου τη χαρά της κυβέρνησης την ίδια ώρα που διαλύεται ο θεσμός της οικογένειας, οι αυτοκτονίες έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας μας και η πίστη και η παράδοση μας πάνε περίπατο.
Πάρε εσύ Έλληνα 100 και 200 ευρώ και την ίδια ώρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος να διασύρει τη χώρα σου.
Αυτή η ατάκα του Αντώνη Σαμαρά «Πάμε για τη Νέα Ελλάδα» είναι πραγματικά απερίγραπτη. Η παλιά Ελλάδα δοξάστηκε και δοξάζεται σε όλο τον κόσμο. Η νέα Ελλάδα, αυτή που δημιουργήσατε δηλαδή εσείς οι πολιτικοί, πρέπει να αλλάξει. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να αποχωρήσετε.
Πως γίνεται να πανηγυρίζεις για κάτι καινούριο, όταν τα υλικά σου είναι φθαρμένα μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Δηλαδή η Νέα Ελλάδα για την οποία πανηγυρίζετε είναι αυτή που θα είναι σκλαβωμένη στις ορέξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ. Και που συνέχεια θα σου ζητά και δεν θα σου παρέχει τίποτα, εκτός από άχρηστα πράγματα (Όλη η Ελλάδα θα έχει πρόσβαση στο Ίντερνετ – Βγείτε όλοι στα μπαλκόνια να πανηγυρίσετε).
Λέει λοιπόν ο Πρωθυπουργός πως σκέφτεται για το πολιτικό αύριο της Νέας Ελλάδας: Τη μετεξέλιξη της Νέας Δημοκρατίας, σε έναν νέο, ευρύτερο, κομματικό μηχανισμό, ο οποίος θα είναι περισσότερο διευρυμένος πολιτικά, υπό την έννοια ότι θα κάνει άνοιγμα και προς τις δύο κατευθύνσεις. Δηλαδή και προς τα δεξιά, στο χώρο όπου σήμερα κινούνται μια σειρά από κόμματα και κομματίδια, αλλά και διάφοροι ανεξάρτητοι βουλευτές, αλλά και προς το κέντρο, όπου τα μέτωπα όπου μπορεί να «χτυπήσει» είναι και πάλι πολλά.
Για παράδειγμα, στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, όπου εκτιμάται ότι υπάρχουν μια σειρά από στελέχη, τα οποία θα μπορούσαν να συστρατευθούν κάτω από μια ευρύτερη κεντροδεξιά ομπρέλα (όπως, για παράδειγμα, ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης) ή στο χώρο της «Ελιάς» στην περίπτωση που δεν ευοδωθεί η προσπάθεια που γίνεται εκεί. Οι πληροφορίες μάλιστα επιμένουν ότι προκειμένου να υπηρετήσει ευκολότερα αυτόν τον στόχο, ο κ. Σαμαράς εξετάζει πολύ σοβαρά τη μετονομασία της ΝΔ.
Επικρατέστερο όνομα, σε μια τέτοια περίπτωση, θα μπορούσε να είναι ο «Ευρωπαϊκός Συναγερμός». Κι αυτό γιατί με το ένα συνθετικό του παραπέμπει στον ευρύτερο προσανατολισμό του κόμματος και με τον άλλο στην παράδοση του… Άντε γεια

Νέα Ελλάδα, στην οποία δεν γίνεται καμία μα καμία αναφορά στην Ορθόδοξη Πίστη, στην Πατρίδα, στην οικογένεια στα Ήθη και στις Παραδόσεις μας. Παρά μόνο στην «Πολλή Ευρώπη» που βλέπεις ήδη τι σου προσφέρει
Και πως είναι δυνατόν να μην παλεύουν για την Πολιτική τους Σωτηρία, αφού στην περίπτωση που βρεθούν εκτός Βουλής θα αρθεί και η ασυλία τους. Και γνωρίσουν πολύ καλά πως αυτό θα είναι ιδιαίτερα επώδυνο, αφού θα βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.
Αυτή είναι λοιπόν η σκέψη του για τη Νέα Ελλάδα; Στον βωμό της… Πολιτικής Σωτηρίας και της Παγκοσμιοποίησης – Και η Ελλάδας ας καεί

hellasforce.com

Σχόλια