‘’ύποπτες’’ δημόσιες συμβάσεις του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη«Πιστεύοντας ότι ο Υπουργικός θώκος εξασφαλίζει ατιμωρησία απειλούν με ξαναζεσταμένα διλλήματα»
28 Μαρτίου 2014
Κατάθεση Ερώτησης & ΑΚΕ της Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή σχετικά με πιθανή κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, ενέργειες και ‘’ύποπτες’’ δημόσιες συμβάσεις του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη
Ραχήλ Μακρή «Πιστεύοντας ότι ο Υπουργικός θώκος εξασφαλίζει ατιμωρησία απειλούν με ξαναζεσταμένα διλλήματα»

Ο Υπουργός Υγείας ανακάλυψε τον εφιάλτη. Ο Υπουργός δήλωσε ότι δεν είναι παιδάκι, αλλά χαρακτήρισε «κακομαθημένους» μια μεγάλη επαγγελματική ομάδα. Ο Υπουργός έζησε το προσωπικό παραμύθι υποτιθέμενης κατατρόπωσης των τροικάνικων απαιτήσεων. Η μόνη αντικειμενικά παραδεκτή, βέβαια, πράξη του ήταν να ξαναζεστάνει το φοβικό επιχείρημα υποταγή ή ευρώ που έφερε τον αρχηγό του Σαμαρά στην εξουσία και του εξασφάλισε μια υπουργική θεσούλα.
Γιατί, όμως, είναι τόσο σημαντική η θέση για τον Άδωνι Γεωργιάδη; Ίσως γιατί ο Υπουργός παρακάμπτει γνωμοδοτικές επιτροπές, απαλλάσσει από ποινικές και άλλες ευθύνες διοικήσεις Νοσοκομείων και σύμφωνα με δημοσίευμα του πρώτου τεύχους, του περιοδικού «Αντίποινα», «νομιμοποιεί ‘’ύποπτες’’ δημόσιες συμβάσεις». Οι διαδικασίες δεν τηρούνται, οι θεσμοί φαίνεται ότι δεν γίνονται σεβαστοί από τους Υπουργούς μιας Συγκυβέρνησης που κατασπαταλά το δημόσιο χρήμα.
Οι απειλές δεν μας τρομάζουν. Όσα δεκανίκια και εάν μαζέψει ο κύριος Σαμαράς, όσα κοντοπίθαρα ποδαράκια πολιτικών μηδενικών και εάν εναντιωθούν στην αλήθεια, αυτή θα αποκαλυφθεί και οι ευθύνες θα αποδοθούν.
Πιστή στο έργο που της ανέθεσε ο Ελληνικός Λαός, η Βουλευτής Ν. Κοζάνης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κα Ραχήλ Μακρή, κατέθεσε την με αριθμ. πρωτ. 7298/875/27-3-14 Ερώτηση& ΑΚΕ με θέμα «Νομιμοποίησε ο Υπουργός Υγείας ‘’ύποπτες’’ δημόσιες συμβάσεις απαλλάσσοντας ημέτερους από ποινικές ευθύνες;»
Τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων πρέπει να είναι σεβαστά από όλους. Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω από συγχωροχάρτια της Συγκυβέρνησης, πλανώνται πλάνην οικτρά. Η στιγμή της θεσμικής ανατροπής του κυβερνητικού μορφώματος πλησιάζει, παρ” όλες τις προσπάθειες εκβιαστικής προσκόλλησης στην εξουσία των αυλικών του κ. Σαμαρά, εντός και εκτός Νέας Δημοκρατίας.


hellasforce.com