Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Την ίδια κασέτα έπαιξε ο Πρωθυπουργός – Πότε θα σταματήσει η κοροϊδία;


Την ίδια κασέτα έπαιξε ο Πρωθυπουργός – Πότε θα σταματήσει η κοροϊδία;Δεν υπάρχει σωτηρία. Το μεσημέρι της Τρίτης ακούσαμε τη γνωστή κασέτα που παίζει τα τελευταία χρόνια μετά από κάθε ολοκλήρωση συμφωνίας με την Τρόικα. Ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ενθουσιασμένος από το deal με τους δανειστές (οι οποίοι σύμφωνα με το Ευρωκοινοβούλιο δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, κυρίως στη χώρα μας), μίλησε πάλι για παροχές, για ανάπτυξη, για Νέα Ελλάδα….

Ότι δηλαδή είχε ειπωθεί και τις προηγούμενες φορές και δυστυχώς διαψεύστηκε οικτρά…. Λόγια ενθουσιώδη από τον Πρωθυπουργό, αφού άλλωστε υπάρχουν μπροστά και οι ευρωεκλογές. Στην πράξη όμως τι γίνεται; Τα λόγια χάνουν την αξία τους και η Ελλάδα μπαίνει όλο και πιο μέσα στον βούρκο. Τα στοιχεία άλλωστε διαψεύδουν καθημερινά τους φωστήρες της πολιτικής μας.
Τα δυσοίωνα σενάρια δυστυχώς επιβεβαιώνονται για μια ακόμα φορά. Περνάμε… χαλαρά και όμορφα τη συμφωνία με την Τρόικα λόγω των προσεχών εκλογών, δίνουμε και κανένα… ψιχουλάκι στον κόσμο («Πάνω από 500 εκατ. ευρώ θα δοθούν σε 1 εκατ. Έλληνες βάσει εισοδηματικών κριτηρίων. Θα βοηθήσουμε τους άστεγους») και μετά «κοπανάμε» τα νέα μέτρα (ή τα παλιά που έχουν υπογραφεί όπως θέλουν να λένε στην Κυβέρνηση).
Την ίδια ώρα που η μία δουλειά κλείνει πίσω από την άλλη και ο κόσμος πεινάει ο Πρωθυπουργός δηλώνει: «Είχαμε υποσχεθεί να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και το πετύχαμε».
Μην πιάνεστε κορόιδα. Το νέο μνημόνιο είναι προ των πυλών.

hellasforce.com

Σχόλια