Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα ζόμπι και η Ουκρανία αντιμετωπίζει το ίδιο με το ΔΝΤ»

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα ζόμπι και η Ουκρανία αντιμετωπίζει το ίδιο με το ΔΝΤ»«Η δολοφονία ενός διάσημου ακροδεξιού στην Ουκρανία άναψε τη σπίθα που μπορεί να οδηγήσει σε εμφύλιο πόλεμο και να επεκταθεί σε ευρύτερη ευρωπαϊκή σύρραξη», τόνισε ο Στέφεν Λέντμαν, Αμερικανός ραδιοφονικός παραγωγός και συγγραφέας στο ρώσικο πρακτορείο ειδήσειων RiaNovosti.
«Οι κάτοικοι του Κιέβου είναι δυσαρεστημένοι με τα όσα συμβαίνουν
στη χώρα, ειδικά με τις συνεχιζόμενες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην ανατολική Ουκρανία. Ένας πιθανός εμφύλιος μπορεί να ξεκινήσει και να περάσει και τα σύνορα, φτάνοντας σε πιθανή αντιπαράθεση Ανατολής-Δύσης», πρόσθεσε.
Εν τω μεταξύ, η συμφωνία της χώρας με το ΔΝΤ για οικονομική ενίσχυση με δάνειο 18δις δολαρίων, χαρακτηρίζεται από τον Λέντμαν ως «λεηλασία της Ουκρανίας για το κέδρος», ενώ αναφέρει και την Ελλάδα ως παράλληλο παράδειγμα: «Το δάνειο αυτό εγγυάται μια κατάθλιψη α λα ελληνικά. Η Ελλάδα είναι μια χώρα ζόμπι και η Ουκρανία αντιμετωπίζει το ίδιο πράγμα».
Ο Αμερικανός συγγραφέας συνέχισε αναφέροντας πως οι ακροδεξιοί στην Ουκρανία θέλουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και πως δεν αποκλείεται να την αποκτήσουν δια της βίας, κάτι που και η Ρωσία το έχει ως ανησυχία, κάνοντας συνεχείς προειδοποιήσεις στη νέα κυβέρνηση και προετοιμάζοντας την προστασία των Ρώσων στην περιοχή.

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.