Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Προσπάθεια παρεμβολών των ρωσικών δορυφόρων από Δυτική Ουκρανία…


Προσπάθεια παρεμβολών των ρωσικών δορυφόρων από Δυτική Ουκρανία…Aπόπειρα ραδιο- ηλεκτρονικών επιθέσεων στους δορυφόρουςτης ρωσικής τηλεόρασης από το έδαφος της Δυτικής Ουκρανίας έχει καταγραφεί από το Υπουργείο Συγκοινωνιών / Επικοινωνιών.
Η ενέργεια αυτή γίνεται λίγες μέρες μετά το μπλοκάρισμα της Ουκρανίας  σε ρωσικά τηλεοπτικά κανάλια , μια κίνηση που επικρίθηκε από τον ΟΑΣΕ .
Το υπουργείο σημείωσε ότι « αυτοί που κάνουν τέτοιες ενέργειες » για να επιτεθούν σε ρωσικούς δορυφόρους που αναμεταδίδουν τηλεοπτικά σήματα , » θα πρέπει να σκεφτούν τις συνέπειες , αναφέρει το Ria . Το υπουργείο δεν συμμερίζεται οποιεσδήποτε λεπτομέρειες της επίθεσης .
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα , ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη ( ΟΑΣΕ ) επέκρινε την κατασταλτική κίνηση του Κιέβου για να σταματήσει τη μετάδοση των ρωσικών τηλεοπτικών καναλιών, μετά τις δηλώσειςτης Ουκρανίας που υποστήριξε ότι κλείνοντας τους σταθμούς εξασφαλίζεται η εθνική ασφάλεια και κυριαρχία της Ουκρανίας .
Η απαγόρευση των τηλεοπτικών προγραμμάτων χωρίς νομική βάση είναι μια μορφή λογοκρισίας.

Τα θέματα εθνικής ασφάλειας δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε βάρος της ελευθερίας των μέσων ενημέρωσης, ανέφερε ο εκπρόσωπος του ΟΑΣΕ για την Ελευθερία των ΜΜΕ Ντούνια Mijatović.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.