Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΙΑ: Έλληνας πολιτικός έκανε προπαγάνδα υπέρ τούρκων στρατοκρατών και ισλαμιστών τρομοκρατών παρουσιάζοντας τους ως «επαναστάτες»!

Δεν ήξερε; Είχε παρασυρθεί; Σήμερα που αποκαλύπτεται ότι η σφαγή στην Συρία είναι έργο των τούρκων στρατοκρατών και ισλαμιστών τρομοκρατών αλλά και ότι οι «επαναστάτες» στην Αίγυπτο ήταν σκληροί τρομοκράτες, οφείλει απαντήσεις. Είναι αδαής ή συνεργάτης των δολοφόνων;
Ο λόγος για τον Πέτρο Κωνσταντίνου που αυτοπροσδιορίζεται ως αριστερός.hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.