Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!! Θα εξέλθουμε: ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Και θα εξέλθουμε: ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!
«Ακόμα τούτη η άνοιξη, ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, ραγιάδες, ραγιάδες, και θα κινήσει ο Μόσκοβος να κάνει το σεφέρι!«
Λίγες ημέρες πριν την επέτειο της Εθεγερσίας. Δυό αιώνες πέρασαν και όμως τα
μηνύματα ακόμα ζωντανά και επίκαιρα. Αληθινά σαν την απάντηση που βρίσκεται μπροστά σου αλλά επιμένεις να την αγνοείς γιατί πάντα ένας κρότος, μια πομφόλυγα σου αποσπά την προσοχή. «Πως θα βγούμε απο την κρίση» σου λένε… Πως θα γευτούμε Λευτεριά να απαντάς. Διότι αυτό είναι το ερώτημα που κυλά στις φλέβες μας, στα γονίδια μας ως Έλληνες. Αυτός είναι και ο πλούτος που θέλουν να μας στερήσουν. Η Λευτεριά, χαραγμένη στο DNA μας. Το λέει και ο Εθνικός μας ύμνος: Από τα κόκκαλα βγαλμένη, των Ελλήνων τα Ιερά.
Μα πως θα κατακτηθεί; Με τον σοσιαλισμό; Με τον φιλελευθερισμό; Με τον φασισμό; Θα αναζητήσουμε τον δρόμο για το δικό μας μονοπάτι σε φαντάσματα του παρελθόντος που όλα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο έβλαψαν το ίδιο μας το είναι; Απείλησαν ακόμα και την ύπαρξη μας; Θα μας πει ο Μαρξ και ο Μουσολίνι τον δρόμο που έδειξε ο Βαγορής ο Παλληκαρίδης;
Θα πάρω μιαν ανηφοριά θα πάρω μονοπάτια
να βρω τα σκαλοπάτια που παν στη Λευτεριά.

Μα εμείς καθόμασταν πάντα βουβοί και άβουλοι αντάμα, ακόλουθοι σε ατραπούς ολέθρου αντί να πατήσουμε γερά στο μονοπάτι που γνωρίζουμε. Στο χώμα το Άγιο το Ελληνικό, ζυμωμένο από την σάρκα της Μάνας Γης και του Ελληνικού αίματος. Βλέπαμε τους «συμμάχους» να κομματιάζουν την Κύπρο, σιωπή. Βλέπαμε τους «συμμάχους» να κομματιάζουν την Σερβία, άφωνοι εμείς. Ακόλουθοι. Βλέπουμε τους «συμμάχους» να κομματιάζουν την Συρία και όλες τις ιστορικές εστίες του Ελληνισμού, με τους ταγούς μας χειροκροτητές. Σε λίγο θα δούμε τους ίδιους «συμμάχους» να ορμούν στο μικρό μας απομειάρι, με την Θράκη πρώτο στόχο. Και τους ταγούς να αναμασούν τις ίδιες ασυναρτησίες για τους «διεθνείς οργανισμούς που ανήκομεν», το ΝΑΤΟ, την ΕΕ, τον ΟΗΕ και όλα τα άχρηστα ηρεμιστικά σε έναν λαό που ακρωτηριάζεται 200 χρόνια μετά την Ανάσταση του.
Την ίδια στιγμή, ο μεγάλος τόπος που άναψε την δάδα και το Ελληνικό φως, η Ρωσία, δείχνει πως υπάρχει ελπίδα. Όχι μόνο για την Κριμαία, αλλά για όλη την ανθρωπότητα. Ελπίδα με χρώμα και πνοή Ελληνική, αφού η πίστη στο δίκαιο και την Αλήθεια είναι αυτή που κινεί πλέον τον Ρωσικο λαό. Η πίστη στην Ανάσταση του ανθρώπου, απέναντι στο χρυσοκέντητο σκοτάδι που ετοίμαζαν οι βέβηλοι ηττημένοι για να επαναφέρουν το βέβηλο, ανελεύθερο σχέδιο τους.
Από την μια τα σύμβολα της μισανθρωπίας, από την άλλη ο Δικέφαλος Αετός με τον Άη Γιώργη ως άλλον Απόλλωνα Πυθοκτόνο.
Ποιό από τα δυό μιλά στην ψυχή μας; Ποιά πλευρά θα επιλέξουμε στην μεγάλη αναμέτρηση που έρχεται καλπάζοντας;
Η απάντηση είναι αυτονόητη. Τον δρόμο του Εσταυρωμένου και όχι των σταυρωτών. Έστω και αν χρειαστεί να επαναστατήσουμε όπως κήρυξε και ο νεομάρτυρας του Ελληνισμού, Περικλής Γιαννόπουλος. Να επαναστατήσουμε ενάντια στον κακό μας εαυτό που αφήσαμε να κυριεύσει το είναι μας, την Πατρίδα:
Ξυπνήσετε, Εγερθείτε. Και Επαναστατήσετε κατά του Εαυτού Σας. Και Αναβαπτισθείτε εις το Θείον Φώς της Γης Σας και εις τα Παραδείσια Ελληνικά Νερά. Θα εξέλθετε: ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Και θα εξέλθετε: ΕΛΛΗΝΕΣ!

http://www.hellasforce.com/?p=2343

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.