Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Τρεις όρους έχει θέσει ο Πούτιν για να μην εισβάλει στην Ουκρανία

Τρεις όρους έχει θέσει ο Πούτιν για να μην εισβάλει στην ΟυκρανίαΤρεις όρους έχει θέσει στους Δυτικούς ο Πούτιν για να μην εισβάλει στην Ουκρανία, τους οποίους και απαίτησε εν ψυχρώ η Μόσχα από τους Δυτικούς, κατά τις επαφές Λαβρόφ – Κέρι στις 5 Μαρτίου στο Παρίσι, σύμφωνα με ΜΜΕ της Ουκρανίας.
Οι τρεις αυτοί απαιτητικοί όροι,
εξηγούν την τεράστια κινητοποίηση των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων και την ολοφάνερη προετοιμασία της Ρωσικής Εισβολής στην Ουκρανία, την οποία παρακολουθεί και ξεδιπλώνει συνεχώς το ΣΠΑΕΙ!
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΟΡΟΙ
Αυτοί λοιπόν οι σκληροί όροι που θέτει ο Πούτιν είναι: 1) Μετακίνηση την ημερομηνίας των Προεδρικών Εκλογών της Ουκρανίας που έχουν οριστεί για τις 25 Μαΐου, ώστε να βρει χρόνο η Ρωσία για να προβάλει νέον υποψήφιο που να εκφράζει τους Ρωσόφωνους και να μετριάσει το αποτέλεσμα και τις συνέπειες 2) Μη είσοδος της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ 3) Μη σύνδεση της Ουκρανίας με την Ε.Ε. κατά την τρέχουσα περίοδο
Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ
Η σημασία αυτών των τριών όρων είναι πολύ μεγάλη για το Κρεμλίνο, καθώς η επίτευξή τους θα ικανοποιήσει πλήρως τη Μόσχα, θα εξασφαλίσει τα δικαιώματα και την σοβαρή πολιτική εκπροσώπηση των Ρωσόφωνων και κυρίως θα κρατήσει την Ουκρανία ως μια χώρα-μαξιλάρι, ανάμεσα σε ΝΑΤΟ και Ρωσία, που θα πληρώνει κανονικά το Φυσικό Αέριο, χωρίς να απαιτήσει Ρωσική Στρατιωτική Επέμβαση.
Από την άλλη πλευρά, οι όροι είναι σκληροί για το Κίεβο, που πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στο εάν θα διχοτομηθεί η χώρα και μάλιστα στρατιωτικά και πιθανόν αιματηρά, με το δυτικό κομμάτι να περνάει στη Δύση και το ανατολικό στη Ρωσία ή εάν η Ουκρανία θα παραμείνει αναίμακτα μία πολυεθνική και αδέσμευτη στην ουσία χώρα, απολαμβάνοντας την ειρήνη και την ουδετερότητα.
Τέλος οι Ρωσικοί Όροι είναι πολύ αιχμηροί για τη Δύση και το ΝΑΤΟ, καθώς ακυρώνουν όλο το μέχρι μαγείρεμα της Πλατείας Ανεξαρτησίας, των Ελεύθερων Σκοπευτών και της απομάκρυνσης Γιαννουκόβιτς και δείχνουν πως εάν η Δύση θέλει τελικά την Ουκρανία, δεν μπορεί παρά να έχει μόνο τη μισή.
Γι΄ αυτό και το ΝΑΤΟ δεν θα κάνει τίποτα εναντίον της Ρωσίας, εάν αυτή τελικά εισβάλει στην Ουκρανία, όπως συνέβη και με την Γεωργία.
Ή μισή μισή ή τίποτα!

http://www.hellasforce.com/?p=2616

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.