Το παραδέχθηκε ο Σαμαράς – Έχουμε συμφωνήσει με την Τρόικα, πρέπει να ψηφιστείΌτι διέταξε η Τρόικα… Αυτό θα γίνει… Αυτό ανέφερε ο «ανεξάρτητος» Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς που συνεχίζει ακάθεκτος να ακολουθεί τον δικό του δρόμο. Σε δηλώσεις του το μεσημέρι της Πέμπτης, παρουσιάστηκε Βέβαιος ότι οι βουλευτές θα λειτουργήσουν με υπευθυνότητα κατά την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου που περιλαμβάνει τη συμφωνία με την τρόικα.
«Οι βουλευτές μας
είναι υπεύθυνοι και το έχουν αποδείξει», είπε μετά από σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο και τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.
Και αφού παραδέχθηκε πως θα πρέπει να γίνει ότι έχει πει η Τρόικα συνέχισε με τα δικά του….
«Μετά από επτά μήνες διαπραγμάτευσης πετύχαμε μία συμφωνία που κάνει το μεγάλο βήμα μπροστά. Πρώτα απ’ όλα αναγνωρίστηκαν όλες οι επιτυχίες της χώρας. Μετά δεν θα υπάρχουν νέα μέτρα λιτότητας. Τελείωσε αυτό. Και κυρίως κρατήθηκαν άθικτες όλες οι κόκκινες γραμμές (!!!) που τους είχαμε βάλει. Θα ακολουθήσει τώρα η έξοδός μας στις αγορές, μετά η συζήτηση για το χρέος. Και έτσι μόνον αρχίζουμε πια, οριστικά, να βγαίνουμε από την κρίση και από τα μνημόνια. Αυτό και μόνο μετράει σήμερα. Και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει».

Και ζήσαμε καλά και αυτοί καλύτερα….

hellasforce.com