Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Έλληνας σκλάβος!

«Γιαλαντζί» αντίσταση από την κυβέρνηση στην τρόικα για την ενοικίαση εργαζομένων. Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει ότι τα έχουν ήδη ψηφίσει όλα μόνοι τους!
Η κυβέρνηση βγαίνει και μιλάει για τις δήθεν «πρωτοφανείς απαιτήσεις της τρόικας» σχετικά με τις εταιρείες που θα νοικιάζουν εργαζόμενους
χωρίς κανένα δικαίωμα σε αποζημιώσεις. Οι υπουργοί μας λένε ότι «κάνουν αντίσταση» στον παραλογισμό της τρόικας, αλλά Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει ότι τα έχουν ήδη ψηφίσει όλα αυτά από μόνοι τους!
Το νέο τοπίο εργασιακής σκλαβιάς είναι ήδη ψηφισμένη πραγματικότητα! Μετά από 3 χρόνια, σε πετάνε σα στυμμένη λεμονόκουπα, χωρίς αποζημίωση. Ακόμη και για τα δεδουλευμένα σου μπορεί να τρέχεις στα δικαστήρια, ενώ -αν δεν φτάνουν οι εγγυητικές επιστολές- θα καταλήξεις να πάρεις ένα μέρος μόνο από μισθούς και ένσημα. Δημιουργούν τη νέα γενιά των 510 ευρώ!

Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής.
Στα περίπτερα όλης της χώρας μέχρι και τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.