Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014

Προκαλεί την Ομογένεια ο ''αρμόδιος'' γιά Απόδημους υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Κυρ. Γεροντόπουλος

Aντί να συναντηθεί με την Ομογένεια, προτίμησε συνάντηση - δείπνο με την τοπική Οργάνωση ...''Νέας Δημοκρατίας''!
Πρόβλημα στο Σικάγο με τον υφυπουργό Εξωτερικών, Κυρ. Γεροντόπουλο
Ο υφυπουργός και υποτίθεται αρμόδιος γιά Απόδημους, συνεχίζοντας τα υπερπόντια ταξίδια του με κρατικό χρήμα, μετά την Αυστραλία, ήρθε Αμερική γιά να ''γνωρίσει την Ομογένεια'' επίσημα, αλλά ουσιαστικά γιά ταξίδι αναψυχής και ''κομματικής υποστήριξης''. 'Ετσι, στο Σικάγο, Πέμπτη και το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Μαρτίου, προπαραμονή παρέλασης, θα παραυρεθεί

στην τελετή ύψωσης της ελληνικής σημαίας και θα πάει σε ένα σχολείο. Πέμπτη βράδυ θα έχει ''ιδιωτικό δείπνο''.
Αλλά η ουσία είναι κάπου αλλού: Παρασκευή απόγευμα θα συναντηθεί με μερικούς Ομογενείς παράγοντες και μη, στην πολυτελή και ακριβή -''πάνω'' στην λίμνη- προξενική κατοικία (5-7 μ.μ.) και μετά, στις 8:00μ.μ., θα έχει δείπνο με στελέχη της τοπικής Οργάνωσης ''Νέας Δημοκρατίας'', στο Genesis Restaurant & Night Club, Country Club Hills. Αλλά συνάντηση με την ευρύτερη Ομογένεια, καμία. Τους παράγοντες επέλεξε η ''τουρίστρια'' (έχει κερδίσει...επάξια τον τίτλο) γενική Πρόξενος, Ιωάννα Ευθυμιάδου, η οποία θα συνοδεύσει τον υφυπουργό και στο δείπνο με τους...κομματικούς! Εξυπακούεται ότι, μόλις τα νέα μαθεύτηκαν στο Σικάγο, άρχισαν το γέλιο και τα διόλου κολακευτικά σχόλια γιά τον υφυπουργό, που ''γράφει την Ομογένεια στα παλιά του υποδήματα'' και συναντάται με την κομματική Οργάνωση, ακολουθώντας πιστά το ''δόγμα'' της (κάθε) ελληνικής κυβέρνησης της Ελλάδας: ''Παραμυθιάστε και αρμέγετε τα πρόβατα Ομογενείς''. Το αστείο είναι ότι με χρήμα του ελληνικού λαού, υποτίθεται ότι ο υφυπουργός ταξιδεύει γιά να...γνωρίσει την Ομογένεια και να...ασχοληθεί με τα...προβλήματά της και όχι γιά να βρει θύματα να ενισχύσουν οικονομικά το κάθε κρατικοδίαιτο κόμμα Ελλάδας, των ''δανεικών και αγύριστων'', που δεν πληρώνει ούτε τον λογαριασμό γιά το ηλεκτρικό στην ΔΕΗ. (Το τι βρισίδι του ρίχνουν στο Σικάγο, δεν γράφεται).


http://www.proini.us/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.