Πάνος Καμμένος: φορολογική επιδρομή που έχει σκοπό την εξαφάνιση της πρωτογενούς παραγωγής ..

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε το μπλόκο των αγροτών στην Κουλούρα Ημαθίας, όπου έκανε την εξής δήλωση:
«Είμαστε εδώ, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, για να συμπαρασταθούμε στους αγρότες, οι οποίοι δέχονται μια πρωτοφανή επίθεση από την τρόικα και την κυβέρνηση.
Από πέρυσι, πάλι εδώ, σε αυτό το μπλόκο,
ζητήσαμε από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε ένα άμεσο μέτρο, το οποίο δεν έχει οικονομικό κόστος με την έννοια της εκταμίευσης, δηλαδή αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες, προκειμένου να μειωθεί το κόστος παραγωγής. Είναι ένα μέτρο, το οποίο δεν μπορεί να απαγορεύσει καμία τρόικα και κανένας ελεγκτής.
Αντί να γίνει αυτό, αντί δηλαδή να δώσουν αφορολόγητο πετρέλαιο και να μειώσουν το κόστος παραγωγής, βλέπουμε αυτή τη στιγμή να γίνεται φορολογική επιδρομή στους αγρότες. Πρόκειται για μια φορολογική επιδρομή που έχει σκοπό την εξαφάνιση της πρωτογενούς παραγωγής
Η Ελλάδα πέρα από την οικονομική κρίση περνά μία ανθρωπιστική κρίση. Σημαίνει το θάνατο του έθνους το να σταματήσει να καλλιεργείται η γη, να σταματήσουμε να έχουμε προϊόντα.
Ο πληθυσμός μειώθηκε κατά 300 χιλιάδες πολίτες από το 2001 έως το 2011.
Η Ελλάδα θα αντισταθεί στα μπλόκα, θα αντισταθεί στις πόλεις, θα αντισταθεί στην περιφέρεια, απέναντι στη νέα τάξη πραγμάτων που θέλει να μην παράγει αγροτικά προϊόντα η χώρα και να μετατραπούν οι Έλληνες σε υπαλλήλους των 250 ευρώ και συνταξιούχους των 200 ευρώ. Να το πάρουν χαμπάρι, δεν θα γίνουμε γηροκομείο της Γερμανίας. Οι Έλληνες θα ενωθούμε ανεξαρτήτως πολιτικών θέσεων.
ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καλούμε το σύνολο των βουλευτών να εγκαταλείψουν την τρόικα και τους εντολοδόχους της τρόικας που είναι οι κυβερνώντες και να υπογράψουμε όλοι μαζί - εμείς δεν διεκδικούμε κανένα κομματικό ένσημο - την πρόταση νόμου που λέει:
  • Αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες τώρα.
  • Επαναφορά της Αγροτικής Τράπεζας για χρηματοδότηση της πρωτογενούς παραγωγής.
  • Τερματισμό της φορομπηχτικής πολιτικής που έχει σκοπό να εξαφανιστεί η ελληνική περιφέρεια.
Είμαστε δίπλα τους και θα είμαστε δίπλα τους σε όλες τις κινητοποιήσεις».
Τον Πάνο Καμμένο συνόδευαν οι βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Γιοβανόπουλος, Νότης Μαριάς, Ραχήλ Μακρή και Σταυρούλα Ξουλίδου.

Σχόλια