Δεν τρώμε κουτόχορτο...κ. Χατζημαρκάκη..

Άσε μας κ. Χατζημαρκάκη...
Τώρα ξαφνικά....
τώρα που θες να κατέβεις στις ευρωεκλογές ως υποψήφιος...θυμήθηκες να μας "σώσεις"... θυμήθηκες την πατρίδα σου..
Δεν μας πείθεις κ. Χατζημαρκάκη...

Δεν μας πείθεις ούτε εμάς αλλά ούτε και κανένα Έλληνα..
γιατί κουτόχορτο δεν τρώμε κ. Χατζημαρκάκη.. 
«Κι άλλο πακέτο βοήθειας για τους χρεοκοπημένους Έλληνες; Φιλελεύθερος πολιτικός θέλει να χαρίσει άλλα 114 δις». Αυτός είναι ο τίτλος της Bild στο γνώριμο ύφος της. «Η Γερμανία βοήθησε μέχρι στιγμής την Ελλάδα που απειλείται με χρεοκοπία με 80 δις ευρώ-προφανώς δεν είναι αρκετά!». Ο Ελληνογερμανός ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης ζητά τα εξής: H Γερμανία πρέπει να βοηθήσει ακόμα πιο πολύ την Ελλάδα και τις άλλες χώρες της κρίσης και να τους χαρίσει 114 δις ευρώ! «Αυτά τα χρήματα θα μπορούσε η γερμανική κυβέρνηση να τα βάλει σε ένα ειδικό ταμείο και να χρηματοδοτεί αναπτυξιακά προγράμματα στις χώρες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα χρέους ή να διαδεχθεί το Ταμείο Στήριξης ESM» δήλωσε ο Χατζημαρκάκης στην Bild.

Σχόλια

  1. κουβαλαει "πακεττο" ο κυριος αυτος που ουτε οι Γερμανοι κοροιδευονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.