Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΑΘΑΝΑΤΗ! “Δεν έχει σχέση μαζί μας ο συνδικαλιστής που εμπλέκεται στο λαθρεμπόριο καυσίμων!!”

μπιρμπιλη παπακωνσταντινουolympiada 

Ναι βρε γίγαντες, ούτε ο Παπανδρέου έχει σχέση με τις ΜΚΟ. Το είπε ο Βενιζέλος!

Ανακοίνωση γελοιότητας για τον κρατικοδίαιτο πασόκο συνδικαλιστή που υπηρετούσε τους θρυλικούς υπουργούς Μπιρμπίλη και Παπακωνσταντίνου! Ενώ έκανε τις μπίζνες τους στο υπουργείο, τώρα θέλουν να τον βαφτίσουν ως αγανακτισμένο!!! Σοβαρά; Τότε… γιατί δεν το διώχνατε το παλιόπαιδο από το υπουργείο; Εδώ στέλνατε παρακρατικούς μαχαιροβγάλτες για να διαλύσετε την “πλατεία”. Γελοίοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.