ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ..

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου*
Δείτε ποιος μιλάει!
Η διετή διακυβέρνηση της χώρας από τον πολιτικό τυχοδιώκτη Γιώργο Παπανδρέου, σηματοδότησε το τέλος του Παπανδρεϊσμού στην πατρίδα μας. Όμως, ο ολετήρας Γιώργος Παπανδρέου, σηματοδότησε ταυτόχρονα και την καταστροφή της πατρίδος και του λαού της. Αυτό το προς εξαφάνιση «ανθρώπινο» είδος
μας οδήγησε στο Μνημόνιο, επιλέγοντας να αναγγείλει την καταστροφή της Ελλάδος από το μαγευτικό Καστελόριζο. Για τέτοια διαστροφή μιλάμε. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από αυτό το τυχάρπαστο άτομο που υπουργοποίησε ακόμη και τους κηπουρούς του.
Παρ΄ όλα ταύτα θα μου επιτρέψετε να σταθώ σε μια, από τις τόσες εγκληματικές πράξεις της Κυβερνήσεως του, που συντάραξε το Πανελλήνιο και εξακολουθεί να το συνταράζει, λόγω της πρόσφατης απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) που την έκρινε αντισυνταγματική.
Πιο συγκεκριμένα: Με το Νόμο 3838/2010, γνωστό ως Νόμο Ραγκούση, μεταξύ των άλλων δόθηκε η δυνατότητα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι στους νόμιμα διαμένοντες στην Ελλάδα αλλοδαπούς τρίτων χωρών, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010. Σε αυτές τις εκλογές με την συμμετοχή των αλλοδαπών παραβιάστηκε το εκλογικό αποτέλεσμα και για τον λόγο αυτό δημιούργησε, πέραν των μεγάλων αντιδράσεων της κοινωνίας μας, και πολλές ενστάσεις από θιγόμενους υποψηφίους που είχαν ζημιωθεί από τη συμμετοχή αλλοδαπών εκλογέων τρίτων χωρών. Έτσι, η σημερινή κυβέρνηση αναγκάζεται να πειθαρχήσει στην απόφαση του ΣτΕ, καταργώντας τις διατάξεις των άρθρων 14-21 του Νόμου Ραγκούση.
Ωστόσο, ο καταστροφέας της Ελλάδος αντί να βρίσκεται σε βαριά κάτεργα για τα κακουργήματα που διέπραξε στα δυο χρόνια της πρωθυπουργίας του, έχει ακόμη γλώσσα και μιλάει. Και όσα λέει είναι λόγια δηλητηριώδη σαν τις πράξεις του. Δείτε τι είπε ο θρασύτατος Εθνοκτόνος για την εν λόγω απόφαση: «Η σημερινή κυβέρνηση με την απόφασή της θέλει να στερήσει το δικαίωμα φωνής σε ανθρώπους καθόλα νόμιμα διαβιούντες στην Ελλάδα…Τι φοβάται αυτή η κυβέρνηση; Τη φωνή των ασθενέστερων στην κοινωνία μας; Δημιουργεί ένα πολιτικό και ψυχολογικό χάσμα που θα εντείνει την καχυποψία και τον ρατσισμό… Αποδομούν το μεταρρυθμιστικό έργο που προωθήθηκε μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον μετά το 2009. Υπονομεύουν την εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης, συμβάλλουν στην διαίρεση της ελληνικής κοινωνίας σε ζητήματα που αποπροσανατολίζουν από τα πραγματικά αίτια της κρίσης, απειλούν να θέσουν σε αμφισβήτηση τα αποτελέσματα των θυσιών που καταβάλλουν οι Ελληνες για να σταθεί η χώρα στα πόδια της».
Τελικά, αυτός ο άνθρωπος έχει σώας τας φρένας; Είναι δηλαδή, ψυχικά υγιής; Αφού λοιπόν, προς το παρόν, έχει ακόμη το δικαίωμα να προκαλεί τον Ελληνικό λαό γιατί δεν έχει βρεθεί εκείνος ο δικαστής που θα τον στείλει στης φυλακής τα σίδερα, δεν υπάρχει έστω ένας ψυχίατρος να τον εισάγει στο Δρομοκαΐτειο (Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής) για να γλυτώσουμε από την Εφιαλτική παρουσία του;

Ποιος άλλος, ο Χρυσοχοΐδης!  

Όταν κάποιος είναι απατεώνας και συλληφθεί για την απατεωνιά του, χρήζει σωφρονισμού. Όμως ο πρώτος που πρέπει να έχει διάθεση μεταμέλειας, είναι ο διαπράξας την απατεωνιά. Τέτοιους «απατεώνες» έχει και η πολιτική ζωή του τόπου μας και οι οποίοι αρνούνται «τον σωφρονισμό». Ένα από αυτά τα πολιτικά πρόσωπα είναι ο «πολύς» Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Πόσα και πόσα πολιτικά εγκλήματα κατά του Ελληνικού λαού δεν έχει διαπράξει ο πρωτοκλασάτος πασόκος; Ο ολίγιστος πολιτικός που οδήγησε τον Ελληνικό λαό στην απόλυτη εξαθλίωση υπογράφοντας το Μνημόνιο, το οποίο όπως δήλωσε δεν είχε διαβάσει. Ο λαθρολάγνος Χρυσοχοΐδης που υπέγραψε τον Εθνοκτόνο κανονισμό «Δουβλίνο ΙΙ» και ο οποίος επί της ουσίας έκανε την Ελλάδα μία χώρα που αναγκάσθηκε να αντιμετωπίσει μόνη και αδύναμη το τεράστιο κύμα της παράνομης μετανάστευσης χωρίς να υπάρχουν μηχανισμοί ευρωπαϊκής κοινοτικής αλληλεγγύης. Αυτός, ο καιροσκόπος πολιτικός είναι ένας «ήρωας» πολιτικός, αφού επέζησε στις 24 Ιουνίου2010 από τη βομβιστική επίθεση με ταχυδρομικό δέμα, στο οποίο ήταν παγιδευμένος εκρηκτικός μηχανισμός. Δυστυχώς, την ίδια τύχη δεν είχε ο Γιώργος Βασιλάκης, υπασπιστής του υπουργού ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο. Αυτός λοιπόν, ο «τυχερός» υπουργός, όλως τυχαίως μετέχει όλων των τελευταίων κυβερνήσεων. Είναι και στη σημερινή κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, υπουργός Υποδομών-Μεταφορών και Δικτύων. Ηγείται δηλαδή, του υπουργείου το οποίο διασφαλίζει τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων Δημοσίων έργων που όλως τυχαίως είναι και ιδιοκτήτες του Megaλου καναλιού. Είναι ο υπουργός, ο οποίος στις 4 Δεκεμβρίου 2013, ωρυόμενος δήλωνε από του βήματος της Βουλής των Ελλήνων, πως δεν θα επιβληθούν νέες αυξήσεις στα Διόδια των Εθνικών Οδών της χώρας, γιατί τάχατες ο Ελληνικός λαός υποφέρει και δεν είναι δυνατόν να επιβαρυνθεί με νέους φόρους.
Ωστόσο, προφανώς αυτός ο «ευαίσθητος» υπουργός δεν είχε ρωτήσει τα πολιτικά αφεντικά του, όταν προέβη σε αυτές τις δηλώσεις. Έτσι, πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρις, αυτές τις δηλώσεις τις έκανε γαργάρα και αιφνιδιαστικά από προχθές ισχύουν οι νέες αυξήσεις φωτιά των διοδίων που σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζουν το 60%, και ήδη έχουν ανεβάσει στα «κάγκελα» τους πολίτες της χώρας μας. Βέβαια, αυτός ο τρισάθλιος πολιτικάντης, έπρεπε να προσπαθήσει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Έριξε λοιπόν, το φταίξιμο στην κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή και στο τότε ομότιμο υπουργό, Γιώργο Σουφλιά, οι οποίοι είχαν υπογράψει τη σχετική σύμβαση που όριζε αυτές τις αυξήσεις, αλλά η οποία είχε καταστεί ανενεργή από τη στιγμή που είχαν παγώσει οι εργασίες των έργων στα Εθνικά δίκτυα της χώρας. Βρε άθλιε Μαυρογιαλούρο, στις 4 Δεκεμβρίου δε τα γνώριζες αυτά; Τότε γιατί υποσχόσουν πως δε θα επιβληθούν άλλες αυξήσεις, βρε κατ΄ επάγγελμα ψεύτη; Γιατί δεν έλαβες υπ΄ όψη σου πως η σύμβαση υπεγράφη προ της οικονομικής κρίσεως των Μνημονίων; Και στο κάτω-κάτω της γραφής, που ακούστηκε οι εργολαβικές-κατασκευαστικές εταιρείες των πολιτικών «φίλων» σου, να προεισπράττουν διόδια για δρόμους καρμανιόλες που δεν έχουν ολοκληρωθεί και δεν έχουν παραδοθεί ακόμη στους οδηγούς;
Γιατί, υπ΄ αυτή την έννοια, όλοι μπορούμε να συστήσουμε μια εταιρεία και αφού προεισπράττουμε το κατασκευαστικό κόστος, να τα κονομήσουμε, όπως οι εκλεκτοί «φίλοι» σου.
Συνεπώς, να είστε Εθνοκατάρατοι απατεώνες πολιτικάντηδες και είθε ο Θεός να σας επιφυλάξει την ίδια τύχη που επεφύλαξε στους δολοφόνους του Μοναδικού Ηγέτη του Έθνους, του αλησμόνητου Ιωάννη Καποδίστρια. 
*
twitter:@egerssi
 

Σχόλια

  1. ΦΙΛΕ, Η ΜΑΖΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ./ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.