Προς κάποιους ΠΑΣΟΚους (το «κάποιους» λόγο της ανωνυμίας τους).

Απάντηση στην Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης: Σχόλιο στις δηλώσεις Καπερνάρου
Το περασμένο Σάββατο δημοσιεύσατε ένα κείμενο όπου μεταξύ άλλων ανέξοδων φληναφημάτων με προκαλέσατε αναφερόμενοι σε «κενολογία στον πολιτικό μου λόγο», «να αναφερθώ σε πρόσωπα και καταστάσεις» και κυρίως στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ της «φοροδιαφυγής μου». Σας απαντώ λοιπόν.

  1. Ουδεμία άρση ασυλίας μου έγινε με θέμα αυτό το ύψος της «φοροδιαφυγής» μου, το οποίο αποτελεί ένα ψευδέστατο συκοφάντημα, δημιούργημα κάποιου ή κάποιων επίορκου/ων υπαλλήλου/ων του ΣΔΟΕ και ενός μπρούμυτα δημοσιογράφου των ΝΕΩΝ ονόματι Παπαχρήστος εναντίον των οποίων έχω καταφύγει με μηνυτήριες αναφορές στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Εναντίων αυτών των προσώπων έχει διαταχθεί ποινική έρευνα για κακουργηματική παραβίαση προσωπικών δεδομένων και υπεξαγωγή εγγράφων. Ξεχωριστά εναντίων του δημοσιογράφου και της εφημερίδας του έχω καταθέσει αγωγή και μηνύσεις οι οποίες θα εκδικαστούν εντός του έτους (την 6η Μαρτίου συζητούνται οι δύο πρώτες αγωγές). Η άρση της ασυλίας μου κατά τρόπο παράνομο και χάριν της πολιτικής «αντιδικίας» με κάποιους της επιτροπής (Μαρκογιαννάκης κ.α.) έγινε για το ποσό των 7.730 ευρώ, δηλ. μη έκδοση πέντε (5) Δελτίων Παροχής Υπηρεσιών αντιστοίχως στα έτη δυο (2) για το 2010 και τρία (3) για το 2011, που διεπίστωσε το ΣΔΟΕ. Δηλαδή ήρθη η ασυλία μου, διότι προσπάθησα να αποφύγω την φορολόγηση, το φόρο δηλαδή που αντιστοιχεί σε 7.730 ευρώ. Ναι, γι αυτό ακριβώς το λόγο. Ο ίδιος νόμος δε, έλεγε ότι δεν ασκείται ποινική δίωξη και δεν ζητείτε η ασυλία εάν δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος από το ΥΠΟΙΚ. Κι όμως η επιτροπή πρότεινε την άρση της ασυλίας μου (6 προς4) ενώ γνώριζαν ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος.
  2. Επαναλαμβάνω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ποσό, όχι μόνο το προκλητικά ευωδέστατο και τρισάθλιο αυτό συκοφαντικό τερατούργημα αυτών που ήδη προανέφερα, αλλά και οποιοδήποτε άλλο αφού ουδέποτε έγινε πραγματικός έλεγχος, ουδέποτε απολογήθηκα και ουδέποτε έλαβαν υπόψιν, του ένα σωρό αποδεικτικά στοιχεία που έχω, διότι έγιναν συνοπτικές διαδικασίες και κακόβουλες ενέργειες μόνο και μόνο για την «είδηση», στα γνωστά δικά του ΜΜΕ για τους συνήθεις ευνόητους λόγους δηλ της τρώσης της εμπιστοσύνης των ελλήνων στο πρόσωπο μου. Τα υπόλοιπα όλα θα τα βρούμε στα Δικαστήρια. Άλλωστε αυτό τους διεμήνυσα και στη Βουλή: εσείς στα ΜΜΕ των συνεταίρων σας και εμείς στην δικαιοσύνη. (Όσο αφορά την αλήθεια των ανωτέρω, ειδικώς, μπορώ να σας διευκολύνω με οποιοδήποτε τρόπο στην διακρίβωσή της. ‘Άλλωστε τα έχω αναφέρει στο Κοινοβούλιο.)
  3. Όσο αφορά τα φορολογικά μου στοιχεία τα έχω καταθέσει στα πρακτικά της Βουλής των Ελλήνων, μαζί με υπεύθυνες δηλώσεις μου ότι, ούτε εγώ ούτε μέλος της οικογένειάς μου είχαμε ή έχουμε μέχρι σήμερα καταθέσεις ούτε ενός ευρώ σε τράπεζα οπουδήποτε στη γη καθώς και συμμετοχή σε οποιαδήποτε υπεράκτια εταιρεία (OFFSHORE). Προκάλεσα δε, οποιοσδήποτε υπουργός, υφυπουργός, βουλευτής, έχει το στοιχειώδη πολιτικό ανδρισμό να πράξει το ίδιο (περιμένω ιδιαίτερα από τους συντρόφους σας του ΠΑΣΟΚ).
  4. Όσον αφορά στα «πρόσωπα και καταστάσεις» αρχίζουμε:
α) Άκης Τσοχατζόπουλος, ο παρ΄ολίγο Πρόεδρός σας, κρατούμενος στην φυλακή Κορυδαλλού με 20ετή κάθειρξη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και 8ετη κάθειρξη για παράβαση του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ. Γλίτωσε τα ισόβια λόγω παραγραφής του κακουργήματος της δωροδοκίας που οφείλεται στο Βενιζέλιο άρθρο 86 του Συντάγματος. Είναι η περίπτωση που ο Βενιζέλος στην εξεταστική επιτροπή κατέθετε επισήμως ότι ο Τσοχατζόπουλος είναι καθαρός διότι οι λογαριασμοί αυτοί δεν είναι τραπεζικοί αλλά αριθμοί τηλεφώνων.
β) Γιάννης Σμπώκος, πρώην Γ.Γ. του Υπ. Άμυνας κρατούμενος στη φυλακή Κορυδαλλού καταδικασμένος σε 16 έτη κάθειρξης.
γ) Ανδρέας Κάντας, πρώην αναπληρωτής Γ.Γ. εξοπλισμών (βρέθηκε με 17 εκ. ευρώ σε λογαριασμό τράπεζας στην Σιγκαπούρη) κατηγορούμενος για δωροδοκίες, προφυλακισμένος στη φυλακή Κορυδαλλού.
δ) Τάσος Μαντέλης, πρώην Υπουργός (δεξί χέρι του πρωθυπουργού Σημίτη), ο οποίος δεν ήξερε… τίποτε για μίζες) κατηγορούμενος για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, δεν προφυλακίστηκε αλλά αφέθηκε ελεύθερος αφού κατέθεσε εγγύηση 200.000 ευρώ και απαγορεύθηκε η έξοδός του από τη χώρα (αναμένετε με ενδιαφέρον η δίκη του στο 3μελες εφετείο κακουργημάτων Αθηνών).
ε) Θεόδωρος Τσουκάτος, πρώην βουλευτής (αριστερό χέρι του Σημίτη) αυτός ομολόγησε ότι πήρε 1 εκ. (φανερά) μάρκα από τη SIEMENS και τα έδωσε στο ΠΑΣΟΚ (η υπόθεση εκκρεμεί σε εφέτη ανακριτή) κυκλοφορεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους , 100.000 ευρώ ως εγγύηση και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
στ) Γιάννης Ανθόπουλος, πρώην υφυπουργός παιδείας κυκλοφορεί ελεύθερος με καταβολή ως εγγύηση 200.000 ευρώ κατηγορούμενος για άμεση συνέργεια σε τοκογλυφία.
ζ) Γιώργος Παπακωνσταντίνου, γνωστότατος. Ίσως να γνωρίζετε περισσότερα λόγο εντοπιότητας.
η) Γιάννος Παπαντωνίου, πρώην πρωτοκλασάτος, υπουργός Οικονομίας (τίποτα δεν ξέρει αυτός και ο Σημίτης για το χρηματιστήριο) και Εθνικής άμυνας κατηγορείται για το κακούργημα ανακριβούς δήλωσης ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ διαφόρων ετών όπου μαζί με τη σύζυγο του έχουν απολογηθεί και κυκλοφορούν ελεύθεροι με καταβολή εγγύησης 70.000 ευρώ. Τα χρήματα που έχουν αποκρύψει βρέθηκαν στη γνωστή λίστα Λαγκάρντ. Ερευνάται και για τα εξοπλιστικά..
Τελειώνοντας προς το παρών, σας δηλώνω πως ουδέποτε στοίχισα στον Ελληνικό λαό έστω και ένα (1) ευρώ.
Υπήρξα μόνο μαχόμενος δικηγόρος των δικαστηρίων και κυρίως της ποινικής δικηγορίας μη έχοντας ουδέποτε ουδεμία αντιμισθία έστω και από νομικό πρόσωπο Ιδ. Δικαίου.
Ουδέποτε υπήρξα τρόφιμος κόμματος ή νταραβερτζής με κατσαπλιάδες των δημοσίων ταμείων και κλέφτες του δημοσίου χρήματος.
Ως βουλευτής – δικηγόρος υπερασπίσθηκα τον Πάνο Καμμένο στο δικαστήριο που έχασε ο Αντρίκος Παπανδρέου και αποκαλύφθηκε στην συνέχεια το μέγα σκάνδαλο του Τ.Τ. δηλαδή όσα κατήγγειλε ο Καμμένος για τον αδελφό του Γιωργάκη.
Ως βουλευτής επίσης με τους υπολοίπους συναδέλφους μου υπογράψαμε την μηνυτήρια αναφορά και την καταθέσαμε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την τρύπα του ΠΑΣΟΚ των 120 εκ. ευρώ από τα θαλασσοδάνεια της ΑΤΕ και της Εθνικής που ερευνήθηκε (για την τρύπα αυτή) από πέντε ελεγκτικές εταιρίες, το πόρισμα των οποίων ο Βενιζέλος κρύβει στο ίδιο συρτάρι που είχε ξεχάσει και το στικάκι του Παπακ/νου (από τις εφημερίδες διέρρευσε ότι η έρευνα βρήκε 3 εκ ευρώ για ετήσια έξοδα γραφείων του Γιωργάκη Παπανδρέου) η υπόθεση έχει ανατεθεί σε εισαγγελέα για έρευνα.
Αυτά προς το παρών και την άλλη φορά θα σας στείλω την λίστα με τις εισαγγελικές καταγγελίες που βαλτώνουν στο συρτάρι του προέδρου της βουλής εναντίων κάποιων πρώην και νυν υπουργών και υφυπουργών.
Φεύγω απ’ την Κοζάνη με υπέροχες εντυπώσεις και ευτυχής για τους ανθρώπους που γνώρισα από κοντά.
Την άλλη φορά που θα ξανάρθω θα χαρώ να σας γνωρίσω επωνύμως και προσωπικός και όχι ανωνύμως και κρυπτονύμως.
Τιμώ και σέβομαι απόλυτα την πλειονότητα των εγκλωβισθέντων του πάλαι ποτέ πατριωτικού ΠΑΣΟΚ οι οποίοι πίστεψαν παρασυρθέντες από Γκεμπελικές παπαρολογίες «ραντεβού με την ιστορία», η «εξουσία ανήκει στον λαό», «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», «έξω οι βάσεις του θανάτου» και άλλα πολλά.
Πιστεύω δε πως, οι κατσαπλιάδες, οι επεξαιρέτες, οι κλέφτες, του δημοσίου χρήματος και τα λαμόγια, ναι πρέπει να πάνε φυλακή!!

Βασίλης Καπερνάρος
Βουλευτής Β’Αθηνών
Ανεξάρτητοι Έλληνες

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 
       Π. Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχόλια