Τέρενς Κουίκ: Η χθεσινοβραδινή συνάντηση στο ΥΠΕΞ με τον εκπρόσωπο των κατεχομένων, είχε όλα τα στοιχεία της γελοιότητας, αλλά και της επικινδυνότητας...

Ο Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση σχετικά με την συνάντηση στην Αθήνα, με τον εκπρόσωπο των κατεχομένων της διχοτομημένης Κύπρου, στα πλαίσια των χιαστί συνομιλιών:


«Η χθεσινοβραδινή συνάντηση στο ΥΠΕΞ με τον εκπρόσωπο των κατεχομένων, είχε όλα τα στοιχεία της γελοιότητας, αλλά και της επικινδυνότητας, με την οποία γίνονται οι χειρισμοί των εθνικών μας θεμάτων από την συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.

Ως να επρόκειτο για... «μη συνάντηση», ο Έλληνας Γ.Γ. του ΥΠΕΞ Αναστάσιος Μητσιάλης και ο Τουρκοκύπριος διαπραγματευτής Κουντρέτ Οζερσάι, τα είπαν εν κρυπτώ στο Υπουργείο Εξωτερικών, δεν έβγαλαν ανακοίνωση, το έσκασαν σαν τους κλέφτες από άλλη πόρτα από δημοσιογράφους και κάμερες και κατέληξαν σε ρουφ γκάρντεν ξενοδοχείου για να φάνε τη σαλάτα τους με το ψάρι.

Ιδανικό μενού για το δρομολογηθέν ξεκοκκάλισμα της Κύπρου από τον άξονα Αναστασιάδη, Σαμαρά, Βενιζέλου, με τις χιαστί συναντήσεις, την Κοινή Διακήρυξη και την μυστική διπλωματία».

Σχόλια