Ο ανεύθυνος υπουργός Υγείας Ελλάδας, μπλέχτηκε σε δικαστική διαμάχη στις ΗΠΑ !!!

Βαρυσήμαντη δήλωση Μαρίας Κοτρώτσου στην e-εφημερίδα ''Πρωϊνή''
Μητέρα Μυρτώ, εξαγριωμένη με δηλώσεις υπουργού Υγείας 'Αδωνι Γεωργιάδη στην Βοστώνη«Δεν έχω εξουσιοδοτήσει κανέναν, συμπεριλαμβανόμενων και υπουργών της Κυβέρνησης, να επεμβαίνουν σε ένα θέμα με χρήματα που μαζεύτηκαν γιά το παιδί μου, την Μυρτώ, από την Ομογένεια, την στιγμή μάλιστα που υπάρχει νομιική εκκρεμότητα γιά το θέμα (σ.σ. χρήματα έρανου). Μόνο Δικαστήριο (στην Μασσαχουσέττη) θα επιλύσει το θέμα».(Η αποκλειστική δήλωση έγινε με τηλεφωνική κλήση της κ. Μαρίας Κοτρώτσου -μητέρα της ανήλικης Μυρτώ- απόγευμα 16 Φεβ. '14, στην e-εφημερίδα ''Πρωϊνή'', που είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο ''έρανος γιά Μυρτώ-Ομοσπονδία Βσοτώνης'' στις 2 Ιανουαρίου '14).

Ο υπουργός δήλωσε στην Βοστώνη (όπου βρέθηκε γιά να μιλήσει σε εκδήλωση φοιτητικού Σύλλογου του Χάρβαρντ), σε συνέντευξή του: «Αφού η Ομογένεια εδώ έχει 130 χιλιάδες δολάρια για να διαθέσει αποκλειστικά γι’ αυτόν τον σκοπό, θα τα συμψηφίσουμε κι αυτά» (εννοώντας νοσήλεια).
Ο υπουργός Υγείας, που δήλωνε ΕΠΙΣΗΜΑ -20 Ιανουαρίου 2014- ότι το υπουργείο θα καλύψει ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ νοσηλείας της Μυρτώ στην Βοστώνη και τώρα λέει άλλα, αγνοεί ή δεν κατάλαβε ότι:
- Ο έρανος της Ομοσπονδίας Βοστώνης γιά την Μυρτώ, ήταν παράνομος.
- ΟΙ 130 χιλιάδες δολάρια ΔΕΝ συγκεντρώθηκαν γιά τον σκοπό, που ψευδώς επικαλείται ο κ. υπουργός, παρασυρόμενος από ''συστάσεις'' της παρανομούσας τοπικής Ομοσπονδίας Βοστώνης.
- Με την υπόθεση των χρημάτων του έρανου, ασχολείται ήδη η εισαγγελία και η Ομοσπονδιακή Φορολογική Υπηρεσία ΗΠΑ.
 
Ομογενείς, σχολιάζοντας την ανεύθυνη δήλωση του υπουργού Υγείας της Ελλάδας, τονιζουν:
''ΠΟΙΟΣ είναι αυτός ο κ. Γεωργιάδης, που έρχεται στις ΗΠΑ και υποδεικνύει ή αποφασίζει που θα διατεθούν χρήματα Αμερικανών φορολογούμενων που έδωσαν σε έρανο γιά συγκεκριμένο σκοπό; Ποιός είναι αυτός που επεμβαίνει στα εσωτερικά αμερικάνικης μη κερδοσκοπικής εταιρίας; Που νομίζει ότι απευθύνεται; Σε υπηρεσία του υπουργείου του; Τα χρήματα Αμερικανών φορολογούμενων-δωρητών, ΔΕΝ δόθηκαν γιά να πάνε έμμεσα στο ελληνικό Δημόσιο, γιά να καλύψει αυτό τις δεσμεύσεις του και τις ανακολουθίες του''.
(Σημ.: ''Aγριο βρίσιμο'' κατά Α. Γεωργιάδη σε ιντερνετικά κοινωνικά δίκτυα)


http://www.proini.us/

Σχόλια