Έργα φιέστες και παράτες φτηνού εντυπωσιασμού ...

Στην περιοχή Κηπάκι-Δέλτα Καλαμπάκας βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των κατοίκων για ενημέρωση αναφορικά με την σύνδεση του περιφερειακού δακτυλίου Τρικάλων με την Ε.Ο. Τρικάλων-Καλαμπάκας-Ιωαννίνων.
Παρά τα όσα είχαν αρχικά σχεδιαστεί όπου η σύνδεση θα γινόταν απευθείας

και περιφερειακά τελικά η ανάδοχος εταιρεία προχώρησε στην σύνδεση μέσα από τον οικισμό καταστρέφοντας το προαύλιο του 18ου Δημοτικού Σχολείου και χώρους πρασίνου ενώ έγινε και διχοτόμηση της περιοχής με απομόνωση του οικισμού των Ρομά.

Ακόμα χειρότερα δεν έχει ληφθεί κανένα πρόσθετο προστατευτικό μέτρο όπως πεζογέφυρα,περιφράξεις,ηχοπετάσματα,διαβάσεις πεζών,σήμανση κ.α. παρόλο που υπήρχαν στην μελέτη και επανειλημμένα έχουν ζητήσει οι κάτοικοι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στην επίσκεψή μας στο επίμαχο σημείο διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για ένα έργο αρπακολατζήδικο,κακότεχνο και άκρως επικίνδυνο για τις ζωές και την ασφάλεια των μικρών μαθητών αλλά και όλων των κατοίκων,έργο που επιβαρύνει το περιβάλλον,την υγεία και την ηρεμία των κατοίκων, με λίγα λόγια είναι ένας δρόμος καρμανιόλα που πρέπει πάση θυσία να μην παραδοθεί αν δεν γίνουν έστω και τώρα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Δημοτική Αρχή πρόσθετα προστατευτικά έργα που ζητούν οι κάτοικοι όπως:
-κατασκευή ανισόπεδης γέφυρας διάβασης πεζών που να συνδέει την περιοχή των Ρομά και συγκεκριμένα τα δυο κομμάτια του οικισμού,προστατευμένη με πλέξιγκλας,για την ασφάλεια των διερχόμενων πεζών
-κατασκευή ισόπεδης διάβασης του ΟΣΕ και παραμονή της υπάρχουσας διάβασης που θα λειτουργούν ταυτόχρονα με πτώση των προστευτικών μπαρών
-διατήρηση της υφιστάμενης σιδηροδρομικής διάβασης Κηπακίου
-τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης και σχολικού τροχονόμου
και πολλά ακόμη.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ θα είμαστε δίπλα στους κατοίκους,τους οποίους καλούμε να εμποδίσουν δυναμικά και αποφασιστικά τα εγκαίνια του δρόμου στις 10 Φεβρουαρίου που δεν είναι τίποτα άλλο παρά φιέστες και παράτες φτηνού εντυπωσιασμού από τον κ. Αγοραστό εν όψει εκλογών.

Εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σχόλια