Ρεσιτάλ ασυναρτησίας και ψεύδους από τον Παπανδρέου! Η Μέρκελ μας έβαλε στο ΔΝΤ!!!

ψυχαρης παπανδρεουΠαπανδρέου: Η Μέρκελ μας επέβαλε το ΔΝΤ!!

Συνεχίζει τον οχετό του ψεύδους θεωρώντας ότι απευθύνεται σε μπαμπουΐνους.

Εντέλει, δεν ήταν μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης του το μνημόνιο, αλλά εκβιασμός της Μέρκελ.

Δεν ήταν "πιστόλι στο τραπέζι" αλλά λουκάνικο φρανκφούρτης στην ...καρέκλα!

Αυτό που δεν μας είπε ο κύριος Παπανδρέου είναι γιατι ο Στρως Καν και ο Σαχινίδης λένε τα ακριβώς αντίθετα; Θέλουν το κακό του; Γιατί και οι δύο παραδέχονται πως ήταν καθαρά δική του επιλογή το ΔΝΤ, προϊόν μυστικών συνομιλιών;

Είναι δεδομενο πως όταν επανέλθει η δημοκρατία, ο κύριος Παπανδρέου θα έχει την τύχη του... Ιωαννίδη. "Που τον κορόιδεψαν και αυτόν οι Αμερικάνοι"

Στο London School of Economics μίλησε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου για το παρόν και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των "Νέων", ο πρών Πρωθυπουργός προέβλεψε ότι το 2050 καμία χώρα της Ένωσης δεν θα βρίσκεται στο κλαμπ του G20, ενώ πρότεινε την εκλογή του προέδρου της ΕΕ απευθείας από τους πολίτες της. Τα πιο ενδιαφέροντα, όμως, τα είπε για την ιστορία της ένταξης της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης.

Ο Παπανδρέου επανέλαβε ότι η Άνγκελα Μέρκελ ήταν αυτή που επέβαλε τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα, επειδή "δεν εμπιστευόταν την Κομισιόν για την επίβλεψη της Ελλάδας".

"Όταν ήμουν Πρωθυπουργός και οι αγορές έλεγαν ότι θα πτωχεύσουμε δεν είχα πού να πάω" σημείωσε χαρακτηριστικά. Ερωτηθείς, πάντως, γιατί δεν έκανε δημοψήφισμα το 2010 και επέλεξε το 2011, απάντησε ότι δεν υπήρχε σχετικός νόμος και η χώρα βρισκόταν σε ανάσα δύο ημερών από την χρεωκοπία.

Πηγή: Tα Νέα

olympia.gr

Σχόλια