Παροιμιώδης διαφθορά ....εν έτει 1998 ....ο Σημίτης αναβαθμίζει και ξεπερνάει τα όρια(στα δωράκια-είπαμε) του Αντρέα και γενικεύει το μιζάρισμα!

Παροιμιώδης διαφθορά ....εν έτει 1998 ....ο Σημίτης αναβαθμίζει και ξεπερνάει τα όρια(στα δωράκια-είπαμε) του Αντρέα  και γενικεύει το μιζάρισμα!
Οι συνδικαλιστές εκσυγχρονίζονται ....όλοι ....κεντρώοι, αριστεροί και δεξοί ....μπαίνουν κάτω από την ομπρέλα της κλεπτο-ΠΑΣΚΕ ....και το πλιάτσικο αρχίζει.
Χωρίς την δική τους ανοχή και μερικές φορές συνεργασία ....η ληστεία του δημόσιου κορβανά δεν θα "περπάταγε" ....δεν θα υπήρχε ούτε στα ανώτερα κλιμάκια του "Τσοχατζόπουλο-Φιλιππίδικου" -και όχι μόνον- γκουβέρνου.

ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΤΟ ΊΔΙΟ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ!... ΌΛΑ ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ, ΜΗΔΕΝΌΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΈΝΟΥ ....ΚΡΈΜΟΝΤΑΙ ΑΠΌ "Τ' ΑΠΊΔΙΑ" ΤΟΥΣ!
[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

Διαβάστε το άρθρο ....έχει ενδιαφέρον!
"Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ"  8.7.1998 - ΦΩΤΟ
Άρθρο του Στάμου Ζούλα
"....Μήπως, ο διεφθαρμένος αστυνομικός -που αναφέρει το δημοσίευμα- με την Πόρσε ή την πολυτελέστατη βίλα, θα μπορούσε να είναι και εφοριακός και δημοσιογράφος, κ.ο.κ."
"....Ότι η εμφάνιση ενός μισθοσυντήρητου υπαλλήλου με «συνήθειες» πολυεκατομμυριούχου δεν επισύρει, πλέον, υποψίες, αλλά αντιθέτως, ίσως, να προκαλεί και θαυμασμό ως πρότυπο καπατσοσύνης και επαγγελματικής επιτυχίας. 
Ότι, τέλος, όλοι εμείς οι τρίτοι που πληροφορούμεθα ή διαπιστώνουμε ανάλογα φαινόμενα, τα αντιμετωπίζουμε ως συνήθη, χωρίς, φυσικά, να μας εκπλήττουν ή να μας αγανακτούν.
Mε άλλους λόγους όλα αυτά σημαίνουν ότι η επιμονή των εκάστοτε αρμοδίων να εντοπίζουν τη διαφθορά σε «ελάχιστες περιπτώσεις» και «μεμονωμένα κρούσματα», όχι μόνον δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά παραπέμπει, πλέον, στην παροιμία «ο κόσμος το ’χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι»...."

Σχόλια