Σαμαράς, Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ ο Σημίτης ....ασήμαντοι ηγετίσκοι οι Eυρωπαίοι ηγέτες !

Προσοχή αδέρφια ....Φρίκη ! ....φαίνεται ότι ....ο Άντονι και ο Μπένι είναι το ίδιο πρόσωπο(Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ) ....με τρίτη εκδοχή(Χαιντάκι μικρό!) τον κακιασμένο Άδωνις.
 Ίσως οι τύποι να έχουν δει πολλές φορές την αμερικάνικη ταινία τρόμου *Δόκτωρ Τζέκιλ και κύριος Χάιντ ....και ξέρουν να παίζουν καλά τον ρόλο του καλού και του κακού ....εναλλάξ!
Έτσι δικαιολογείται η παροχή κάλυψης -από τον Άντονι- στον Μπένι ....χθες στην βουλή για τα υποβρύχια ....τι τον εαυτό του θα παρέπεμπε;
Αλλά,
Ότι και να κάνει ο Αντώνης είναι πάντα ο "καλός". (Πουλάει επικοινωνιακά ....τον ερωτεύτηκε και η Μερκέλοβα)
Ότι και να κάνει ο Βαγγέλης θα είναι πάντα ο "κακός". (Ως θηλυκό με "γούστο" η Μερκέλοβα τον απέρριψε)
Ότι και να κάνει ο Άδωνις ....στο εξής θα είναι η τρίτη εκδοχή του κακού ....ρόλο που διάλεξε ο ίδιος με εκείνες τις κακιασμένες τσιριμόνιες του για την "δόξα των απολύσεων" ....που πήγανε κάποιοι άλλοι να του πάρουνε.

Ας σοβαρευτούμε:
Πίσω από το κίνημα των 58 του ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ....βρίσκεται ο Σημίτης  ....άλλωστε παρέστη(!) ....έκανε και δηλώσεις.
Ο Ε. Βενιζέλος δεν είναι ο "άτυπος αρχηγός" του κινήματος των 58;
Αν λοιπόν ο Σημίτης είναι -κατά τον Σαμαρά- ο δόκτωρ Τζέκιλ και ο κύριος Χάιντ(ιδέ παρακάτω) ....ο Ευάγγελος ως καθολικός διάδοχος της Σημιτικής σχολής και της "Ελιάς" τι είναι(;) ....ο ΥΠΟ-δόκτωρ Τζέκιλ και Χάιντ ....που ουσιαστικά κυβερνά την χώρα με τα συνδικαλιστικά απόβλητα(από την κοινωνία) ....εμφανιζόμενος -ενίοτε- και ως καλός Σαμαρείτης ....ΌΞΩ ΡΕ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΡΆΓΚΑ!

A] Ξέρετε τι έλεγε ο Αντώνης της ΠΟΛΑΝ ....για τον Σημίτη;

Διαβάστε στην εφημερίδα  "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ"(ΦΩΤΟ) στο φύλο ....της 2-6-1999:

"....O πρόεδρος της Πολιτικής Άνοιξης χαρακτήρισε τον Kώστα Σημίτη «δόκτορα Tζέκυλ και Mίστερ Xάιντ.... που εκτελεί -πρόθυμα- σαν καλό παιδί ο,τι του ζητήσουν οι Aμερικανοί...."  (άδικο είχε;)

B] Ξέρετε τι έλεγε -στην ίδια συνέντευξη- ο Αντώνης της ΠΟΛΑΝ ....για τους Ευρωπαίους ηγέτες ....μηδέ -προφανώς- του Κολ, του Σρέντερ -και των άλλων τους ..που σήμερα προσκυνάμε- της Γερμανίας -φίλων του Σημίτη- εξαιρουμένων;

"....Ακόμη, αναφέρθηκε με μάλλον ακραίο τρόπο και χωρίς διακρίσεις στους Eυρωπαίους ηγέτες κάνοντας λόγο για «το μίζερο ρόλο του κομπάρσου που έχουν αποδεχθεί για την Eυρώπη αυτοί οι ασήμαντοι ηγετίσκοι », εννοώντας ίσως ότι κάτι τέτοιο έρχεται σε αντίθεση με τον στοιχειώδη σεβασμό στους ευρωπαϊκούς λαούς οι οποίοι τυγχάνει να τους έχουν εκλέξει ανεξάρτητα με το αν διαφωνεί ή όχι κάποιος με την πολιτική τους...."  (άδικο είχε;)

Τι τα θέλετε αγαπητοί μου ....υποχθόνιοι και καταχθόνιοι δόκτωρες Τζέκιλ και Μίστερς Χάιντ ....μας γκουβερνάρουν και τώρα το δωδεκαήμερο που θα βγούνε από τα "μαύρα έγκατα του  βουλευτηρίου των Αθηνών" ....τα τραγόμορφα "ξαδέρφια" του αρχαίου Θεού Αδώνιδος ....προσέχετε ιδιαίτερα ....αν κάποιοι απ' αυτούς σας επισκεφθούν στον τόπο σας ....πάρτε στειλιάρι ....συγνώμη την αγιαστούρα ήθελα να πω.

Το Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ είναι μια αμερικάνικη ταινία τρόμου, βασισμένη στην νουβέλα του Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον, Δόκτωρ Τζέκιλ και κύριος Χάιντ. Ο σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ρούμπεν Μαμούλιαν, και είναι γραμμένο από τους Σάμουελ Χοφενστάιν και Πέρσυ Χεθ.

Ο Δρ. Τζέκιλ πιστεύει πως ο άνθρωπος έχει δύο φύσεις: το καλό και το κακό. Πειραματίζεται πάνω τους, και κατά λάθος μεταμορφώνεται στον κακό του εαυτό, τον Χάιντ, που αρχίζει να πραγματοποιεί διάφορα εγκλήματα στο Λονδίνο.
 
Γ. Δη.

Σχόλια