Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε τη μικρή μας μαθήτρια

Κάλεσμα προσφοράς του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής και Νότιας Χαλκιδικής

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
ενημερωθήκαμε από το Σύλλογο Διδασκόντων του 1ο Δημοτικού Σχολείου Κασσανδρείας για μαθήτριά μας που χρειάζεται τη βοήθειά μας για να συνεχίσει να ελπίζει στον αγώνα ζωής που δίνει. Εδώ και ένα μήνα νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.
Ο Σύλλογος έχει εκτενή ενημέρωση και στοιχεία που στοιχειοθετούν μια πραγματικά δύσκολη και απαιτητική συνθήκη. Η οικογένεια της μαθήτριάς μας προσπαθεί να ανταπεξέλθει με κάθε δύναμη στον αγώνα του παιδιού, καλύπτοντας νοσήλια, μετακινήσεις, θεραπείες και στάδια μελλοντικής αποκατάστασής της.
Καλούμε τους Συλλόγους Διδασκόντων του Νομού Χαλκιδικής και τουςΣυλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. όλης της χώρας να συνδράμουν οικονομικά με τη γενναιοδωρία και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που τους χαρακτηρίζει. Η ανάρτηση της ανακοίνωσης σε χώρους ενημέρωσης γονέων, με παράλληλη πρόσκλησή τους να στηρίξουν ενεργά ένα από τα παιδιά μας, μπορεί να διευρύνει την προσπάθεια οικονομικής βοήθειας. Από το υστέρημά μας, θα σταθούμε συνοδοιπόροι της μικρής στον αγώνα ζωής που δίνει.
Παρακαλούμε τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος να κοινοποιήσει το αίτημά μας σε όλους τους Συλλόγους της χώρας. Είναι κρίσιμη η άμεση, κατά το δυνατό, ανταπόκριση των Συλλόγων Διδασκόντων και των Πρωτοβάθμιων Σωματείων, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.
ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 348/608600-47
Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφόρηση μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Δ.Σ. ή με email στο σύλλογο.

greekteachers.gr

Σχόλια