ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Διαβάστε τις αναλύσεις και τα προγνωστικά των αγώνων της Super League.....
Πάντα στο 2,95 ο άσος, στο 2,40-2,45 το διπλό.
ΚΑΛΛΟΝΗ: Την Πέμπτη έμεινε στο εντός έδρας 2-2 με τον Πιερικό στο κύπελλο, χάρη στο υπέρ της 2-1 της Κατερίνης πέρασε στους «16». Όμως το μυαλό όλων είναι στην καθίζησή της στο πρωτάθλημα. Πολύ βαριά ήττα γνώρισε στο Αγρίνιο, το 4-0 από τον Παναιτωλικό σηματοδότησε την πέμπτη διαδοχική αποτυχία. Ο Ματζουράκης δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο της, αν και η διοίκηση εξακολουθεί να τον εμπιστεύεται. Εξέτισε στο κύπελλο ο αριστερός μπακ Ποντάνι (9/0), που αποβλήθηκε στο Αγρίνιο, ο Περόνε (4/0) επιστρέφει από ποινή τριών αγωνιστικών. Τιμωρημένος ο στόπερ Αναστασιάδης (9/1). Αθωώθηκε ο Μανούσος (7/1) και υπολογίζεται, έτοιμος ο στόπερ Γκάσιτς (7/0). Εκτός αποστολής έμεινε ο Καζάκης (9/0), χάνει τη σεζόν ο Αγρίτης (2/0).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Την Τετάρτη πήρε το 0-0 στην Καλαμαριά και σε συνδυασμό με το υπέρ του 3-1 της Νέας Σμύρνης προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα γεύθηκε τη δεύτερη διαδοχική νίκη, 2-1 εντός έδρας τον Απόλλωνα, αν και βρέθηκε να χάνει. Πολλαπλά τα οφέλη της επιτυχίας, το κυριότερο πως επέστρεψε η ηρεμία στις τάξεις του κι επήλθε προσωρινή ανακωχή ανάμεσα στον Νίκο Παντελή και τη διοίκηση, αν και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Τιμωρημένοι ο Κολοβός (8/3) και ο αμυντικός χαφ Καλτσάς (6/0). Ετοιμος ο στόπερ Παντίδος (3/0), ούτε τώρα υπολογίζεται ο στόπερ Τόσκας (0/0).
Πρόγνωση: Σημάδια κατάρρευσης παρουσιάζει η Καλλονή, αλλά η κατάστασή της ενδεχομένως να χαλαρώσει τον Πανιώνιο, που συν τοις άλλοις δεν θα έχει και το μαχαίρι στα δόντια μετά τις δύο διαδοχικές νίκες. Μεγάλο το ρίσκο του άσου, αλλά θα το πάρουμε.
Η συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια