Οργιάζουν οι φήμες στις ΗΠΑ: ''Συμμαχία'' Αβραμόπουλου-Ντόρας γιά αλλαγή πρωθυπουργού (χωρίς εκλογές)

Φαίνεται ότι επιθυμούν το ''χρίσμα'' των... ΗΠΑ, γι' αυτό, γιά ασήμαντο λόγο, επισκέπτονται την Αμερική, ο Δ. Αβραμόπουλος γιά 5 ημέρες και η Ντόρα αρχές Δεκεμβρίου γιά μία εβδομάδα. Σε συνδυασμό με τις δηλώσεις Ντόρας περί ανοίγματος πάλι στην ΔΗΜΑΡ, αλλά και την απροσεξία συνεργάτη του Δ. Αβραμόπουλου που τον συνοδεύει στις ΗΠΑ, που είπε ''εμπιστευτικά'' ότι ''θα έχουμε αλλαγή πρωθυπουργού σύντομα'', οι φήμες, ειδικά σε Βοστώνη και Νέα Υόρκη ''οργιάζουν''.

Επικρατέστερος από το ''δίδυμο της επιτυχίας'' γιά διάδοχος του A. Σαμαρά, όπως ''ελπίζουν'', ο D. Αβραμόπουλος, που δεν μπορεί ακόμα να χωνέψει το ''άδειασμα'' που του έγινε το καλοκαίρι με τον ανασχηματισμό, όταν τον πέταξαν από το υπουργείο Εξωτερικών και δεν έγινε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Να τονιστεί ότι και η ''ημερήσια γεροντοκόρη-εφημερίδα'' Αστόριας, συμφερόντων της ''άγιας οικογένειας'', στα ξαφνικά άλλαξε πορεία και γράφει ''διθύραμβους'' γιά τον Μήτσο, ακόμα και χοντρές ψευδολογίες γιά την (αποτυχημένη) ομιλία του στο Tufts.
http://www.kalami.net/ 
 

Σχόλια