Η θεωρία των δύο άκρων και η τρομοκρατία

Όλες οι πολιτικές και όχι μόνο, δολοφονίες, είναι αποκρουστικές και παράλογες πράξεις. Πράξεις που σχετίζονται με τα αγριότερα ένστικτα του ανθρώπου.
Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονική επίθεση εναντίον μελών της Χ.Α. μπορούμε όμως, πολιτικά να εκτιμήσουμε ότι η δολοφονία τους ήρθε σαν σανίδα σωτηρίας στο πολιτικό σύστημα

εξουσίας και ιδιαιτέρως στην κυβέρνηση που θα διαλαλήσει πλέον ότι επαληθεύτηκε η θεωρία των δύο άκρων, κατά συνέπεια «μόνο εμείς, που δεν ανήκουμε στα άκρα μπορούμε να σώσουμε την Χώρα».
Τώρα που τα φληναφήματα περί του πρωτογενούς πλεονάσματος κατέρρευσαν, όπως άλλωστε όλες οι οικονομικές προβλέψεις των
μνημονιακών κυβερνήσεων από τον Μάρτιο του 2010, τώρα που όλο και περισσότεροι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι τα πράγματα οδηγούνται σε αδιέξοδο και ότι οι δανειστές και οι εδώ εντολοδόχοι τους σφίγγουν ολοένα και περισσότερο τη θηλιά του Ευρώ στο λαιμό της Ελληνικής κοινωνίας, σήμερα που οι πολιτικοί που μας κυβερνούν κατήντησαν το Σύνταγμα της Ελλάδος «κουρελόχαρτο», ενώ ακόμα και η αστική ελευθερία περιορίζεται ασφυκτικά (όποιος παραβιάζει τις κυρώσεις της Ε.Ε. ή του Ο.Η.Ε. διώκεται ποινικά), Σήμερα που η εξαθλίωση, η οποία βαθαίνει καθημερινά, οδηγεί πολλούς πλέον να συνειδητοποιούν, ότι η οικονομική εξυγίανση που ονειρεύονται οι μνημονιακοί σημαίνει μία αποχρωματισμένη Πατρίδα, χωρίς Ορθόδοξη Πίστη και Παιδεία, χωρίς εθνικό πλούτο, χωρίς κρατικές υποδομές, με μισθούς και συντάξεις πείνας, Τώρα ήρθε το φονικό, σαν «από μηχανής θεός» στο αδιέξοδο του πολιτικού συστήματος εξουσίας. Όπως ήρθε λίγα χρόνια πριν με το κάψιμο της MARFIN. Τώρα, με αφορμή την «τρομοκρατική» επίθεση, θα προσπαθήσουν να ελέγξουν τις αντιδράσεις του λαού, ποινικοποιώντας την πολιτική ζωή, φόβος και τρόμος ζώνουν πλέον τους πολίτες της Πατρίδας μας.
Φόβος για το πού μας οδηγούν, τρόμος για το αβέβαιο και ανασφαλές μέλλον. Η υποταγή που ζητούν οι δυνάστες του τόπου μας, περνάει μέσα από τον τρόμο. Ο τρόμος για το αύριο, όπως και οι ενοχές που φορτώνουν συνεχώς στο λαό μας, παραλύει τον άνθρωπο και δεν αντιδρά. Δεν πρέπει όμως, να επιτρέψουμε στους ξένους και στους εδώ υποτελείς τους να μας σύρουν σε έναν ακόμη εμφύλιο.
Η ευθύνη της καταστροφής που συντελείται στην Πατρίδα μας έχει ονοματεπώνυμο και αυτό είναι το πολιτικό της σύστημα. Όσοι έχουμε συνείδηση, τόσο της Ρωμαίικης ταυτότητάς μας, όσο και της κρισιμότητας των στιγμών, ας συστρατευθούμε για την ειρηνική ανατροπή όλου του πολιτικού συστήματος, με όραμα μιαν άλλη πολιτική, την πολιτική του Γένους μας. Αυτήν την πολιτική που σέβεται και νοιάζεται πραγματικά για το ανθρώπινο πρόσωπο, γιατί το θεωρεί εικόνα του Θεού. Αυτήν την πολιτική που επανέφερε ο Καποδίστριας μετά την Τουρκοκρατία και την έθαψαν οι Βαυαροί και οι συνεχιστές τους, δηλαδή το πολιτικό σύστημα μέχρι σήμερα, στο όνομα του «εκσυγχρονισμού».

Σας καλώ όλους μαζί να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας!
Ο Πρόεδρος της πολιτικής Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»
Μιχαήλ Ε. Ηλιάδης

olympiada 

Σχόλια