Σαφάρι για τα ανασφάλιστα, λέει η ΕΑΕΕ ....σαφάρι με πρόστιμα, απειλεί ....ο Μιχ. ο Χρυσοχοίδης ....για τους "αΚΤΕΟυς" !

 Σαφάρι -με διασταυρούμενα πυρά- για τα ανασφάλιστα  λέει ο  κ. Κώστας Μπερτσιάς, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής της "Ευρωπαϊκή Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα" και μέλος της Επιτροπής του κλάδου Αυτοκινήτων της ΕΑΕΕ  ....ότι θα κάνουν οι ασφαλιστικές.
Τώρα από πότε ....αυτοί οι κύριοι -οι ασφαλιστές- ....χρίζονται-νοιώθουν δημόσιοι λειτουργοί ....που προειδοποιούν-απειλούν πονηρά ...."με ύφος χιλίων καρδιναλίων" ....τους -κατ' αυτούς-  "μακάκες" πολίτες ....αν δεν το ξέρετε, μάθετέ το ....από πολλών ετών ....από τότε που αυτός ο κλάδος είναι -μονίμως-  "διαπλεκόμενος" με την πολιτική!

[ ΕΔΏ ΝΑ ΔΕΊΤΕ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΌΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΌΣ ΤΗΣ ΚΟΝΌΜΑΣ" ....ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΏΣΟΥΝΕ  ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΆΛΙΣΤΟΥΣ ....ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝΕ ΤΑ ΜΠΌΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΉΘΕΙΕΣ ΑΠΌ ΤΑ ΑΣΦΆΛΙΣΤΡΑ ....ΚΑΙ ΌΧΙ ΌΤΙ -ΔΉΘΕΝ ΤΆΧΑΤΕΣ- ΚΌΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ....ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΆΓΜΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΝ ΤΑ ΑΝΑΣΦΆΛΙΣΤΑ ΟΧΉΜΑΤΑ ]
 
[ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ]


==Σαφάρι για τα ανασφάλιστα τονίζει στο ΒΗΜΑ FM ο Κώστας Μπερτσιάς(και μέσω του Χάρη Θ....)
 
 
Σαφάρι για τα ανασφάλιστα τονίζει στο ΒΗΜΑ FM ο Κώστας Μπερτσιάς  Μέχρι τα τέλη του χρόνου θα εντοπίζονται άμεσα τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα μέσω της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων τόνισε ο κ. Κώστας Μπερτσιάς, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής στην "Ευρωπαϊκή Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα" και μέλος της Επιτροπής του κλάδου Αυτοκινήτων της ΕΑΕΕ, στην εκπομπή του Βαγγέλη Κιούση στο ΒΗΜΑ FM, "5 λεπτά στο δρόμο".
Ακούστε το ηχητικό βίντεο:
 
Είπε και τούτο: "....κυκλοφορούν και πολλά συμβόλαια που είναι πλαστά...."  δηλαδή -μπάτε σκύλοι κι' αλέστε- ανεξέλεγκτα λειτουργεί ο κλάδος της Ιδιωτικής ασφάλισης ....και θέλουν -τρομάρα τους- να πάρουν και κομμάτι -με τις ευλογίες του Rovertou- από την Κοινωνική ασφάλιση ....για να σώσουν -όπως λένε- το σύστημα ....ρε γαμώτο! 
 
 
 
 
==Πρόστιμο σε οχήματα που δεν πέρασαν ΚΤΕΟ
 
 
 
Στην επιβολή προστίμου σε όσους δεν έχουν περάσει τα οχήματά τους από ΚΤΕΟ προσανατολίζεται το Υπουργείο Μεταφορών.

Όπως μετέδωσε το MEGA, επικαλούμενο πληροφορίες του υπουργείου, το πρόστιμο ύψους 400 ευρώ θα στέλνεται μέσω επιστολής σε κάθε ιδιοκτήτη οχήματος Ι.Χ. που δεν έχει περάσει από τεχνικό έλεγχο.

Εάν ο ιδιοκτήτης σπεύσει για την πληρωμή του προστίμου εντός 10ημέρου, τότε θα περιορίζεται στο 1/8 αυτού, δηλαδή στα 50 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλεκτρονική διασταύρωση των στοιχείων αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα, καθώς εκτιμάται ότι περίπου 2,5 εκατομμύρια οχήματα και 750.000 μοτοσικλέτες δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ.

Πηγές του υπουργείου θεωρούν ότι θα πρέπει να τυγχάνουν διαφορετικής αντιμετώπισης όσοι δεν πέρασαν ΚΤΕΟ τα τελευταία χρόνια και όσοι απέφευγαν συστηματικά τον έλεγχο προ κρίσης.

Σε τούτη τη Ζούγκλα του Αφρικανιστάν ....νοιώθω(είμαι) θήραμα ....κεντραρισμένο σε χίλια σκόπευτρα ντόπιων και ξένων λαθροκυνηγών ....που κάνουν σαφάρι και πλιάτσικο -σε ξέφραγο έδαφος  -Ω ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΣ!-  ....να σας πω ρε "σκατολιάστρες " ότι κι' αν με "σακιδιάσετε" με τ' άλλα ζωντανά -έτσι μας βλέπουν-  ....δεν θα βρείτε ρε σάρκα και λίπος ....παρά μόνο τ' αχαμνά μας -την περηφάνια και την υπόληψή μας-  ....να περιδρομιάσετε !

Υ.Γ
Κι' επειδή δεν θα σκάσουμε κιόλας  -Εσείς θα σκάστε πρώτοι, να το θυμάστε-  ας βάλουμε ένα βιντεάκι ....περί ανθρωποφάγων!

Παύλος Σιδηρόπουλος - Τουμπου ζα (live)

Σχόλια