Ανδρέας Λοβέρδος: "Κυβερνήσεις συνεργασίας τα επόμενα χρόνια"...για την καρέκλα ρε γ@μώτο..

Κυβερνήσεις συνεργασίας "βλέπει" για τα επόμενα χρόνια ο Ανδρέας Λοβέρδος, πρόεδρος της "Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα": "Η χώρα θα κυβερνάται από κυβερνήσεις συνεργασίας και αυτό δεν είναι αρνητικό", τονίζει συγκεκριμένα στη συνέντευξή του στην "Ε".
Οπως αποκαλύπτει δε, η διαφαινόμενη συνεργασία του κόμματός του με τη Δημοκρατική Αριστερά στις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές ενδέχεται να επεκταθεί και στις εθνικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν.
Κριτικά στέκεται ο Ανδρ. Λοβέρδος στην κυβερνητική πολιτική, επισημαίνοντας με έμφαση ότι "παρά τις εξαγγελίες δύο ετών στα "Ζάππεια", το βάρος συνεχίζει να πέφτει μόνο σε περικοπές δαπανών και φόρους". Οσον αφορά το ΠΑΣΟΚ, σημειώνει ότι, μεταξύ άλλων, είναι "η έλλειψη στρατηγικής που δεν επιτρέπει στο κόμμα να εκπέμψει ένα καθαρό στίγμα πολιτικής και το αποξενώνει ακόμη περισσότερο από τον κόσμο του". Οπως χαρακτηριστικά τονίζει, "δεν είναι λογικά συνεπές να διακηρύττεις αφ’ ενός τη φροντίδα σου για ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς και να απευθύνεις ευρύ κάλεσμα, και λίγο αργότερα να ανακοινώνεις συνεργασία "στρατηγικής σημασίας" και μακρόπνοης εφαρμογής με τη Νέα Δημοκρατία".
Αναφερόμενος, τέλος, στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Ανδρ. Λοβέρδος καταλογίζει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι "αντιγράφει τις κακές πρακτικές του παρελθόντος, χωρίς να προτείνει τίποτε για το αύριο της χώρας. Είναι ένα κόμμα που μιλάει στο όνομα της προόδου δίχως όμως να προτείνει καμία αλλαγή, πέρα από γενικόλογες διακηρύξεις".
Η συνέχεια ΕΔΩ Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politismos/synentefkseis-parousiaseis/item/30938-andreas-loverdos

Σχόλια

  1. Μερικές φορές είναι να απορείς με τη νουμοσύνη κάποιων .....
    Απορία πρώτη. Βλέπει κανένας οτι τα επόμενα χρόνια θα έχουμε αυτοδύναμες κυβερνήσεις ?
    Απορία δεύτερη, Τι σχέση έχουν οι καρέκλες με τις κυβερνήσεις συνεργασίας ?
    Αλλά είπαμε ο καθένας αντί να κάτσει να διαβάσει τις όποιες απόψεις, προτιμά να πετά την ανοησία του απλά και μόνο για να θίξει το πολιτικό πρόσωπο, Ο λόγος προφανής ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.