Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

http://olympiada.files.wordpress.com/2013/10/8aa49-dikaiosini.jpg?w=320&h=231olympiada 

ΤΟ ΕΣΡ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΣΙΩΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΜΠΟΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

Είναι ασύλληπτο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες με τις επιθέσεις της διαπλοκής στην δικαιοσύνη και δεν μπορεί να ξεπλυθεί από τον αυτοεξευτελισμό τους μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Δεν είναι δυνατόν ο κάθε έμμισθος κονδυλοφόρος να βγαινει και να μιλά για “πλυντήρια της δικαιοσύνης” και να μην οδηγείται στον εισαγγελέα για να τα αποδείξει. Δεν είναι δυνατόν οι διαφημιστές της Siemens του ναζί Χριστοφοράκου να βιάζουν τον ακρογωνιαίο λίθο της δημοκρατίας και να μένουν ατιμώρητοι. Είναι καταστρατήγηση του πολιτεύματος η ουσιαστική κατάργηση της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης μέσω εκβιασμών, τερατολογιών και λεκτικού τραμπουκισμού.

Εδώ λοιπόν οφείλουν οι ίδιοι οι δικαστές να σηκώσουν το ξίφος και να κόψουν το χέρι που στραγγαλίζει την μοναδική ελπίδα του Έλληνα πολίτη για κάθαρση, δημοκρατία, ισονομία. Λόγω της σκοπιμότητας που κρύβει αυτός ο εκβιασμός γιατί οι διαπλεκόμενοι όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται για την όποια “κάθαρση” της δικαιοσύνης, αντίθετα την τρέμουν! Εάν ενδιαφερόντουσαν θα είχαν μιλήσει για πολύ συγκεκριμένα “πλυντήρια”, όπως αυτό της Siemens, της Energa, του Προβόπουλου, της ΕΛΣΤΑΤ κλπ. Εάν ενδιαφερόντουσαν π.χ. για την κάθαρση της Αστυνομίας, θα είχαν απαιτήσει να τιμωρηθούν οι αστυνομικοί που συνόδευσαν τον ναζί Χριστοφοράκο μέχρι το αεροδρόμιο για να πετάξει σαν κύριος.

Αυτοί απλώς ενδιαφέρονται για τον πλήρη έλεγχο της δικαιοσύνης όπου ο μεγαλοεκδότης θα μπορεί να επιβάλλει δικαστικές αποφάσεις, ανάλογα με την διαφημιστική δαπάνη του διεφθαρμένου πελάτη του. Εάν ο “πελάτης” τολμήσει να μην δώσει, τότε θα σέρνεται σιδεροδέσμιος μέχρι να “μετανοήσει”.

Θα το ανεχθείτε αυτό κύριοι Εισαγγελείς; Θα το επιτρέψετε κύριοι δικαστές; Έχουμε φτάσει στην ώρα της κρίσεως. Την πλέον κρίσιμη στιγμή της νεώτερης ιστορίας του Έθνους.

Σε τέτοιες στιγμές, όλων τα ονόματα μένουν στην ιστορία. Με κεφαλαίο όπως του Κολοκοτρώνη ή με μικρό όπως του εφιάλτη.

Και εσείς κύριοι δικαστές οφείλετε στο σύνολο σας να κρατήσετε τις Θερμοπύλες των ημερών μας.

ΕΣΕΙΣ, που φεύγετε το πρωΐ από το σπιτι κοιτάζοντας στα μάτια τα παιδιά σας και ενώ γνωριζετε ότι δεν μπορείτε πλέον να τους προσφέρετε ούτε τα βασικά, ανεβαίνετε στην έδρα γράφοντας στιγμές καθημερινού ηρωϊσμού.

ΕΣΕΙΣ που βλέπετε το μέλλον της πατρίδας να εκποιήθηκε επειδή το έφαγαν κάποια πολιτικά παχύδερμα μαζί με τους εγκληματίες χορηγούς τους, ας είστε αμείλικτοι.

Σηκώστε το ξίφος μαχητές της δικαιοσύνης και στείλτε τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας της διαπλοκής στα τάρταρα, όποτε έχετε την ευκαιρία. Το οφείλετε στην Πατρίδα, στα παιδιά σας, στους τίμιους συμπολίτες σας, στην Ιστορία που θα διαβάζεται μέσα από τις αποφάσεις σας. Γράφτε την με χρυσά γράμματα, μαζί με τ’ όνομα σας.

Σχόλια