Ελβετία:«Ναι» στην υποχρεωτική θητεία είπαν οι πολίτες και εδώ η τρόικα θέλει να την καταργήσει..

Οι Ελβετοί ψήφισαν την Κυριακή με μεγάλη πλειοψηφία υπέρ της διατήρησης της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, σύμφωνα με προβολή των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος την οποία έκανε το ινστιτούτο δημοσκοπήσεων GFS της Βέρνης για λογαριασμό του δημόσιου τηλεοπτικού δικτύου RTS.

Το 73% των ψηφισάντων, σύμφωνα με την προβολή, είπαν όχι στην πρόταση της Ομάδας για μια Ελβετία Χωρίς Στρατό (GSsA), η οποία σχηματίσθηκε κυρίως από Σοσιαλιστές, Πράσινους και φεμινίστριες.

Υ.Γ : Σας θυμίζουμε τι γράφαμε στις 29 Νοεμβρίου 2012 
ΕΔΩ

Δείτε τι αναφέρει η 2η αναφορά της 27/11/2012 (Δεν ήταν δυνατή η αντιγραφή και μεταφορά του κειμένου)


Προσέξτε τι γράφει... Στο διάστημα 2009-2016 θα μειωθούν τα λειτουργικά έξοδα και οι μισθοί-συντάξεις κατά 62 και 41 % αντίστοιχα !!!! (Αυτό σας το είχαμε αποκαλύψει από περυσι...)
Το απίστευτο-ασύλληπτο που δεν αντέχει σε καμία λογική και αδειάζει, παρακάμπτει υποκαθιστά πλήρως το υπουργείο εθνικής Άμυνας είναι στην τελευταία παράγραφο:
Αυτό δεν σημαίνει ότι περαιτέρω εξορθολογισμός των δαπανών δεν μπορεί ακόμα να επιτευχθεί, αλλά απαιτεί μια αύξηση της χρήσης των ηλεκτρονικών προμηθειών ( e procurement ) και την  "κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας"
(Οι αναφορές της τρόικας ΕΔΩ και ΕΔΩ )  

Κύριε Παναγιωτόπουλε αυτά συζητήσατε με την τρόικα;
Κύριε υπουργέ συμφωνείτε με αυτά που γράφονται στο 2ο σχέδιο αναφοράς της τρόικας που δημοσιεύθηκε στον τύπο;;
Θα καταργηθεί η υποχρεωτική στρατιωτική θητεία κ. Παναγιωτόπουλε ;;

 

Σχόλια