Δεν είναι απλά Καπαδόκες. Είναι και άλλοι κοπρίτες, και όλοι τους είναι μέλη της οργάνωσης του Τζορτζ Σόρος.

Έλαβα ανδιαφέρον γράμμα από τον Γ.Δ. που γράφει:
«ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ ΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΔΕΣ ΑΥΤΌ. ΕΣΎ ΞΈΡΕΙΣ ΚΑΛΎΤΕΡΑ….
….και «Έτεροι Καππαδόκες» τιμητές του Κεμάλ Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη!!! Ποιοι;;;

Διαβάστε στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ της 28-10-1997. – ΦΩΤΟ
Οπότε ας αφήσουν ήσυχο τον Γ. Μπουτάρη …. «πεπατημένη» ακολουθεί….»  και μου κοτσάρει το απόκομμα της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 28-10-1997 που ανεβάζω.
  — Τι μας λέει το…. ιστορικό άρθρο???
  — Ότι την επόμενη μέρα, μια μέρα μετά την Εθνική μας επέτειο και ανήμερα Τούρκικης εθνικής επετείου και ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, οι ντολμέδες  Ευάγγελος Βενιζέλος, Κωστάκης Καραμανλής, Ν, Παπακυριαζής, Α. Τρακατέλης και άλλοι και άλλοι, έστησαν συμπόσιο (στο οποίο δεν προσκάλεσαν κανέναν από εμάς) και συνέφαγαν μετά των ντολμέδων του «Τούρκου» μεγαλοεπιχειρηματία και μεγαλοβιομήχανου και μεγαλοτραπεζίτη Ραχμί Κοτς και του «Τούρκου» μεγαλοεπιχειρηματία Μοχάρεμ Καγιάν.
  — Το κοινό που συνδέει το Ελληνοτουρκικό ολιγαρχικό πολιτικοοικονομικό αληταριό, είναι ότι ΑΠΑΝΤΕΣ (Σαμαρά-Μπενάκη θα έρθει και η σειρά σου) είναι μέλη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗΣ Μ.Κ.Ο. «ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ» και είπαν πως τάχα θα συναντιώνταν, για να τιμήσουν τον ντολμέ (τουρκοεβραίο) σφαγέα των μειονοτήτων της Τουρκίας Κεμάλ Ατατούρκ. Η πραγματικότητα ήταν και συνεχίζει να είναι, η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ της Ιστορίας ώστε να γίνουν όλα κιμάς και να μπορούν άφοβα οι εβραιοέτσι και οι εβραιοαλλιώς, να κάνουν μπίζνες με πολλούς και διάφορους σκλάβους, ντόπιους και εισαγωγής και να μη ξοδεύονται, διότι μας θεωρούν ζώα, που πρέπει να νιώθουμε υπερηφάνεια, μόνο και μόνο που δουλεύουμε τσάμπα. Μέλη σε αυτό το μπουρδέλο, είναι και οι γνωστές σκύλες του υπουργείου παραπαιδείας, μέλη της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ. Με λίγα λόγια, η ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, είναι ένας πλήρως υπερκομματικός οργανισμός μάσας του ιδρώτα των ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ, ώστε να μαζεύονται τα καθεστωτικά κατακάθια και να λένε την ιστορική πατέντα Πάγκαλου «μαζί τα φάγαμε» αλλά με εμάς απέξω!!!!
— Διαβάστε το άρθρο, στη φωτογραφία. Καλό θα σας κάνει. Σας διευκρινίζω δε, ότι οι ίδιοι πολιτικοί απατεώνες, πρωτοξεκίνησαν τη φάμπρικα, το 1996, με πρωτοβουλία και απαίτηση του…. Τζορτζ Σόρος!!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ. Η «Ένωση για τη Δημοκρατία στα Βαλκάνια» είναι υποκατάστημα του «Center for Democracy and Reconciliation in Southeast Europe» (Ελληνικά, =του Κέντρου για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη) του γνωστού οικονομικού ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ GEORGE SOROS <<…..Disclosing Hidden History: Lustration in the Western Balkans
Foundation Open Society Institute Macedonia (FOSIM) is one of the Soros Foundations that extends to 31 countries throughout Central and Eastern Europe, and worldwide. The Soros Foundations are dedicated to building and maintaining the infrastructure and institutions of an open society. Each national foundation in……..
>>

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΙΔΡΥΣΕ…. ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!!!!

Οπότε φίλε μου Γ.Δ. δεν μιλάμε απλά, ΟΥΤΕ για Μπουτάρ Σκατάρ πασά, ΟΥΤΕ για ντολμέδες Καπαδόκες…. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΌ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ…. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΟΖΑ-ΝΟΣΤΡΑ, ΜΕ ΕΒΡΑΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΝΑ.
Από ποιους είπε ότι κινδύνευε ο μαφιόζος Κωστάκης ο κοκορετσοφάγος??????? Θυμάται κανείς????? ΚΟΠΡΙΤΕΣ!!!!
 http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/39783

Σχόλια