Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από τα όσα από την αρχή έχουμε δεσμευθεί για την ανατροπή της προδοτικής κυβερνητικής πολιτικής των μνημονίων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου και της πατρίδας μας ,μπαράζ απολύσεων, βροχή χαρατσιών, αλματώδη αύξηση της φτώχειας και της ανεργίας, σωρεία λουκέτων σε δημόσιες και ιδιωτικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις με παράλληλη καταπάτηση κάθε δικαιώματος των εργαζόμενων σε αυτές, ληγμένα τρόφιμα στα ράφια,
πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και αισχρή επίθεση στα λαϊκά συμφέροντα συνεχίζεται το...success story της κατάπτυστης τροϊκανόδουλης Κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από τα όσα από την αρχή έχουμε δεσμευθεί για την ανατροπή της προδοτικής κυβερνητικής πολιτικής των μνημονίων που έχει οδηγήσει την κοινωνία σε αδιέξοδο και έχει βάναυσα καταπατήσει το Σύνταγμα και την Δημοκρατία μας. Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από τον δρόμο του αγώνα και της αλληλεγγύης απαιτώντας αποκατάσταση της εθνικής ανεξαρτησίας και λαϊκή κυριαρχία.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ την ερχόμενη Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου θα δώσουμε δυναμικό παρών στην ομιλία του Προέδρου του κινήματός μας κ. Πάνου Καμμένου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στις 7.30 μ.μ. στο πλαίσιο της 78ης ΔΕΘ.

Παρακαλούμε τα μέλη και τους φίλους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που ενδιαφέρονται να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη να επικοινωνήσουν εγκαίρως με τον κ. Κώστα Χαρίση στο τηλ. 6974 195906 για την κράτηση θέσεων.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
Εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής
ν. Τρικάλων του κινήματος
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»

Σχόλια