Αποκαλύπτουμε τις μπίζνες των ημετέρων της κυβέρνησης...(βίντεο)


Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ήταν καλεσμένος σήμερα το πρωί, στον ΣΚΑΙ και μίλησε για όλους και για όλα με στοιχεία και επιχειρήματα.
Ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τα συμφέροντα που λυμαίνονται τον τόπο,  για τις επαφές Φούχτελ με μεγαλοεργολάβους...και για μπίζνες που στήνονται την στιγμή που η ανεργία χτυπάει κόκκινο και ο κόσμος υποφέρει και λιμοκτονεί..

Χαρακτηριστική ήταν η μνεία του Πάνου Καμμένου στο κοινοβουλευτικό έργο των ΑΝ.ΕΛΛ και σε σχετικές ερωτήσεις της βουλευτού Ραχήλ Μακρή.

Να σας θυμίσουμε τις αποκαλύψεις τόσο του Βασίλη Καπερνάρου όσο και της Ραχήλ Μακρή, για απευθείας αναθέσεις, φωτογραφικές διατάξεις και ύποπτους διαγωνισμούς..
Οι σχετικές ερωτήσεις που κατατέθηκαν στην βουλή, έχουν μάλιστα κοινοποιηθεί και στους αρμόδιους οικονομικούς εισαγγελείς..
Διαβάστε το ιστορικό με τις αντίστοιχες ερωτήσεις και δείτε το βίντεο που ακολουθεί..





1/6/13


Οι ΑΝ.ΕΛ καταγγέλλουν και ενημερώνουν τον εισαγγελέα για τις μεθοδεύσεις σχετικά με το «Αεροδρόμιο Χανίων»





Οι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ Ραχήλ Μακρή και Βασίλης Καπερνάρος, ζητούν να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση ..«Αεροδρόμιο Χανίων»

Οι δυο βουλευτές καταγγέλλουν μεθοδεύσεις και εγείρουν ερωτηματικά, που αφορούν στις τεχνικές και οικονομικές μελέτες, την νομιμότητα κατακύρωσης της επένδυσης και την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του αεροδρομίου της Πολεμικής Αεροπορίας.
Επίσης αιτούνται την υποβολή των επιστημονικών, τεχνικών και οικονομικών μελετών,
το σύνολο των πιθανών επενδυτών του έχουν υποβάλει υποψηφιότητα, την εθνικότητα τους και τις εξασφαλίσεις που παρείχαν επ ωφελεία του Ελληνικού Κράτους...

Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης


ΜΑΚΡΗ ΡΑΧΗΛ


Βουλευτής Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Υπεύθυνη Τομέα Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων




Βασίλειος Καπερνάρος


Βουλευτής Β' Αθηνών


Υπεύθυνος τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη




ΕΡΩΤΗΣΗ - ΑΚΕ


Προς τους κ.κ Υπουργούς:


Οικονομικών


Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων


Εθνικής Άμυνας




Κοινοποίηση:


Τον Εισαγγελέα του Άρειου Πάγου


Τους Οικονομικούς Εισαγγελείς


Τον Εισαγγελέα Διαφθοράς




ΘΕΜΑ: «Αεροδρόμιο Χανίων»....
Περισσότερα ΕΔΩ

19/7/13


Καπερνάρος και Μακρή: Οφειλές MEGA CHANNEL ύψους 1.350.000 ευρώ προς το ταμείο επικουρικής Ασφάλισης στα σώματα Ασφαλείας;



ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Βουλευτής Β ΑΘΗΝΩΝ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΡΗ ΡΑΧΗΛ Βουλευτής Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 
ΕΡΩΤΗΣΗ & ΑΚΕ ΠΡΟΣ τους κ.κ. Υπουργούς Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας
Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων
Οικονομικών
ΘΕΜΑ: “Οφειλές της εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ με διακριτικό τίτλο MEGA CHANNEL, ύψους 1.350.000 ευρώ προς το ταμείο επικουρικής Ασφάλισης Πρόνοιας Απασχολούμενων Στα σώματα Ασφαλείας; ”
.......
Περισσότερα ΕΔΩ


23/8/13


Ραχήλ Μακρή: Στη Βουλή με 13 καυτά ερωτήματα η απευθείας ανάθεση της Βεύης των 3 δισ. ευρώ



Ευρύτατες πολιτικές διαστάσεις έχει πλέον λάβει το θέμα της απευθείας ανάθεσης του λιγνιτωρυχείου της Βεύης, αξίας 3 δισεκατομμυρίων ευρώ, την οποία έσπευσε να υπογράψει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ασημάκης Παπαγεωργίου.
Η βουλευτής Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, με ερώτησή της στους υπουργούς Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, Περιβάλλοντος, Γιάννη Μανιάτη και Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, θέτει θέμα για το «αν υφίστανται υπόνοιες μεθοδεύσεων για απευθείας ανάθεση ενός εκ των μεγαλύτερων λιγνιτωρυχείων της χώρας».



Στο κείμενο της ερώτησης, εξιστορείται το πώς η μονάδα κατέληξε στην ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, παρά το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο διαγωνισμό υπήρχαν άλλες τρεις εταιρείες με υψηλότερη βαθμολογία (η Επιτροπή μηδένισε τους τρεις πρώτους).

Η βουλευτής θέτει, μάλιστα, 13 καυτά ερωτήματα για την υπόθεση...

Περισσότερα  ΕΔΩ

Σχόλια