Ο Ν. Χριστοδουλάκης αυτοκράτωρ ....η καρέκλα ....και το ασανσέρ!


Γράφει "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ" 7 Μαΐου 1999 (ΦΩΤΟ)
O αυτοκράτωρ....
"Τελικά έγινε κι αυτό! O υφυπουργός Οικονομικών κ. Νίκος Χριστοδουλάκης απαγόρευσε εγγράφως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στους υπαλλήλους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους να μιλάνε με δημοσιογράφους. Επειδή η εν λόγω κίνηση είναι σχεδόν αυτοκρατορική, ψάχνουμε με ενδιαφέρον να εντοπίσουμε τον αυτοκράτορα...."
....η καρέκλα

"....παράλληλα, τον αυτοκράτορα ψάχνει και ο υπεύθυνος για τη διαχείριση του χρέους, που προσελήφθη πρόσφατα στο Γενικό Λογιστήριο, με τα απλούστερα των αιτημάτων. Μέχρι πρότινος δεν είχε γραφείο. Μόλις απέκτησε γραφείο, έψαχνε για καρέκλα. Τώρα που βρέθηκε και καρέκλα, ψάχνει για τηλέφωνο. Ευτυχώς που έχει κινητό."
....και το ασανσέρ!
"....αλλά και στην Καραγεώργη Σερβίας δεν λείπουν οι αυτοκρατορικές συνήθειες. O υφυπουργός μπλοκάρει το ένα από τα δύο ασανσέρ του κτιρίου του υπουργείου Οικονομικών, μισή ώρα τουλάχιστον πριν το χρησιμοποιήσει. Κι έλεγα κι εγώ γιατί οι σκάλες έχουν πάντα τόσο συνωστισμό...."
 
ΔΗΛΑΔΉ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΉ (ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΉ) ΝΟΟΤΡΟΠΊΑ ΣΤΟ ΈΠΑΚΡΟ ....ΑΥΤΌ ΜΑΣ ΛΈΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ!
(λέει ότι....απαγόρευσε εγγράφως, στους υπαλλήλους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους να μιλάνε με δημοσιογράφους!...)
Λέμε τώρα εμείς οι αφελείς....καθεστωτική νοοτροπία από έναν άνθρωπο που "έβαλε πλάτη" στο Πολυτεχνείο, είναι δυνατόν;
Ναι(!) ελάχιστοι ήταν οι ιδεολόγοι, οι περισσότεροι ενήργησαν - προσβλέποντες σε μελλοντικά κέρδη ηθικά ....ιδίως όμως υλικά!
Αυτό έδειξε ο χρόνος! Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ και η ομιχλώδης -νεοφιλελεύθερη- κεντρο-αριστερά. Μας διέλυσαν ....και καμώνονται πως αγωνίζονται για το δίκιο του κατακλεμμένου και ταλαιπωρημένου Έλληνα. Δυστυχώς! ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΜΕ Η !
 
ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΕΠΊΣΗΣ:
Ένα παράξενο «τρίγωνο» στο ΠαΣοΚ (Κ. Σημίτης-Ν. Χριστοδουλάκης-Α. Τσοχατζόπουλος)
* Πώς ο Πρωθυπουργός κατάφερε να διαμορφώσει μια εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των δύο βασικών οικονομικών υπουργών
Ένα παράξενο «τρίγωνο» στο ΠαΣοΚ
Η σταθερή προσέγγιση των κκ. Ν. Χριστοδουλάκη και Α. Τσοχατζόπουλου και οι νέοι συσχετισμοί
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/09/2002
Ενα παράξενο «τρίγωνο» στο ΠαΣοΚ Οι κκ. Ν. Χριστοδουλάκης (δεξιά) και Α. Τσοχατζόπουλος αποτελούν εσχάτως την ευχάριστη έκπληξη στο εσωκομματικό και ενδοκυβερνητικό τοπίο του ΠαΣοΚ.
ΣΉΜΕΡΑ Ο Α. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ "ΣΤΕΝΉ" (όχι της Εύβοιας) ΚΑΙ Ο Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΆΚΗΣ "ΜΕΣΟΥΡΑΝΕΊ" ΣΤΗΝ *ΠΕΙΡΑΙΏΣ ....ΆΡΧΟΝΤΑΣ ΛΈΜΕ .....ΚΙ' ΕΜΕΊΣ ΟΙ ΜΑΛΆΚΕΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΈΝΟΙ ΜΈΧΡΙ ΤΑ ΜΠΟΎΝΙΑ, ΑΠΌ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΤΟΥ ΚΌΛΠΑ ΕΠΙ ΣΗΜΊΤΗ ....ΚΑΘΌΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΒΌΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΆΜΕ !....
*Ο Χριστοδουλάκης εργάζεται στην Πειραιώς; Μα ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ “εργάζεται” για την Πειραιώς….

Σχόλια